06.08

2004: Han gav danske læsere en modbydeligt hård klump i maven

”Undtagelsen” blev afvist på forlaget People’s Press, før den blev en bestseller for Gyldendal. Forfatteren ville ikke skrive den om eller forkorte den, for voksenmobning kan ikke beskrives kort. Der skal mange sider til at beskrive alle de bittesmå ting, som tilsammen bliver til ondskab.
27.07

1994: Da 68'er-generationens børn ikke gad mere

»Jeg vil bare vise samfundet, hvad folk født efter 1960 tænker om ting. Vi er dødtrætte af åndssvage labels, af at være marginaliserede i lortejobs, og vi er trætte af at høre andre fortælle os om os selv,« forklarede den 28-årige forfatter om sin bog "Generation X".
Se flere
Forsiden lige nu

Debat: Asger Aamund må have tabt sutten

Sven Fuglsig
Det er noget af en påstand, at danske medier over en kam skulle være ude af stand til at rapportere om amerikansk politik nuanceret og journalistisk professionelt.
50 år 50 bøger

Jyllands-Postens kulturredaktion portrætterer de vigtigste bøger på dansk fra perioden 1962-2011, udvalgt af avisens kulturredaktion.

Artikelserien blev publiceret første gang på JP Premium i juni-august 2012. Den genudsendes på JP Premium hen over sommeren 2016, hvor du kan læse eller genlæse alle artiklerne - én hver dag.

Se listen: Disse 50 valgte vi
Tilbud til abonnenter
Anbefaler