*

Håndbold

Odense Håndbold fortsætter kampen for at blive i pokalturneringen

Sagen skal nu afgøres af den højeste appelinstans i Danmark.

Odense Håndbold vandt opgøret mod Aarhus United 21-18. Kampen blev spillet den 30. august. Foto: Mikkel Berg Pedersen.

Odense Håndbold har ikke opgivet håbet om at spille pokalhåndbold, selvom klubben to gange er blevet dømt som tabere i 1/8-finalen mod Aarhus United.

Det skete, da fynboerne havde en ulovlig spiller på holdkortet.

Jan Pytlick: »Aarhus United har opført sig usmageligt i denne sag«

I første omgang blev klubben smidt ud af turneringen af Dansk Håndbold Forbund (DHF), og efterfølgende blev den dom stadfæstet af Håndboldens Appelinstans, men den afgørelse har Odense Håndbold valgt at anke.

Derfor er sagen nu landet på bordet hos Danmarks højeste myndighed, skriver TV2 Sport.

Det er selskabet bag håndboldklubben, Odense Handball Club A/S, der har truffet afgørelsen om at appellere kendelsen til Dansk Idrætsforbunds Appelinstans.

Sagen opstod, da Mie Højlund var blevet skrevet på holdkortet ved en fejl, da hendes spillerlicens endnu ikke var i orden efter skiftet fra Randers. Mie Højlund kom dog aldrig på banen, da hun sad ude med en skade.

Odense Håndbold har ifølge TV2 Sport valgt at tage sagen videre, da klubben mener, at straffen og konsekvenserne heraf er ude af proportioner med almindelig praksis i den slags sager.

Stadfæstes dommen endnu en gang, har Odense Håndbold mulighed for at tage sagen videre til den internationale sportsdomstol CAS.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her