Annonce
Håndbold

Dommer: Så store bryster har du ikke

"Så store bryster har du ikke," lød beskeden fra en dommer til en håndboldspiller.

Venstre back Kathrine Lauritsen er langt fra tilfreds med den udtalelse, som hun fik fra dommer Mads Krabbe i kampen mod Amager. Foto: Elite 3000

Dommer Mads Krabbe havde et ganske utraditionelt svar parat, da Elite 3000-spilleren Kathrine Lauritsen ville have dømt angrebsfejl i en situation, hvor hun stødte sammen med en Amager-spiller i en pokalkamp mandag aften.

"Så store bryster har du ikke," replicerede Mads Krabbe ifølge Helsingør Dagblad.

Ordene faldt efter, at Kathrine Lauritsen havde klaget til dommeren over, at han havde dømt frikast til Team Amager.

"Jamen, hun drøner jo lige ind i brystkassen på mig," protesterede Kathrine Lauritsen.

I første omgang opsøgte Elite 3000 Helsingør Mads Krabbe i omklædningsrummet efter kampen for at få en forklaring og en undskyldning. Det fik klubben, men alligevel har Elite 3000 tænkt sig at gå videre med sagen.

"Den slags skal overhovedet ikke finde sted, slet ikke i en håndboldkamp og slet, slet ikke fra dommer til spiller i en damekamp. Kunne nogle måske tænke sig den modsatte situation?" spørger Elite 3000's træner Poul Sørensen.

Dommer: Uheldig udtalelse

Sagen er sendt videre til Dansk Håndbold Forbund samt Divisionsforeningen, Håndbold Spiller Foreningen og Danmarks Idræts-Forbund, skriver Helsingør Dagblad.

"Vi deltager i hvert fald fremover ikke i kampe med ham som dommer," siger Elite 3000-sportschef Per Nielsen.

Dommer Mads Krabbe har efter kampen erkendt, at det var en uheldig udtalelse, som umiddelbart var ment som en munter bemærkning.

"Jeg husker godt episoden, det var vel nærmest et tilfældigt sammenstød mellem de to spillere, hvor Amager-spilleren preller af på Helsingør-spilleren. Hun beklager sig med høj stemmeføring og siger, at hun løb lige ind i brysterne på hende, og med et smil og et glimt i øjet replicerede jeg, nærmest sådan en refleksbemærkning: Nej, så store er de heller ikke," forklarer Mads Krabbe.

Den forklaring er Kathrine Lauritsen dog ikke tilfreds med.

"Jeg spekulerer ikke på mine bryster, når jeg spiller, og det skal dommeren slet ikke gøre," siger Kathrine Lauritsen.

Kilde: Helsingør Dagblad

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her