VAR fratog Harry Kane et mål i Tottenhams nederlag

Tottenham er syv point fra femtepladsen i Premier League efter et nederlag til Sheffield United.

Tottenham får svært ved at nå en plads i næste sæsons Champions League.

Torsdag aften tabte José Mourinhos mandskab 1-3 til Sheffield United på udebane og er nu syv point fra Manchester United på femtepladsen.

Femtepladsen kan vise sig at være nok til en Champions League-billet, da Manchester City foreløbig er udelukket fra europæisk deltagelse i to år.

Tottenham vil formentlig huske nederlaget til Sheffield United for en kendelse i første halvleg. Her havde Harry Kane udlignet til 1-1 for London-klubben, men målet blev annulleret af videodommerne, som vurderede, at holdkammeraten Lucas Moura forinden havde ramt bolden med armen.

Sheffield United på syvendepladsen er tættere på europæisk deltagelse med to point flere end Tottenham, der blot er nummer ni.

Sejre til flere af de øvrige CL-bejlere betød, at Tottenham var pisket til sejr i torsdagens opgør.

Den mission blev noget sværere, da nordmanden Sander Berge afsluttede et flot Sheffield-angreb med hurtige kombinationer langs jorden med et præcist spark.

To minutter senere fejrede Kane så sin udligning, der hurtigt blev taget fra ham efter VAR-gennemgangen til stor undren for Tottenham-lejren.

Mourinho-hold er ofte kendetegnet ved at have en mur af en defensiv, men i torsdagens kamp blev forsvaret flere gange udstillet.

Ikke mindst ved målet til 2-0 efter i det 69. minut, hvor Tottenham-forsvarsspillerne så tunge ud, og netop indskiftede Lys Mousset kunne score i helt fri position foran mål.

Defensiven sejlede igen med seks minutter tilbage af kampen. Igen kunne en Sheffield-spiller ret uhindret sparke bolden fladt i nettet foran mål, da Oliver McBurnie lukkede kampen med scoringen til 3-0.

Kane kom endelig på tavlen i slutminutterne, men det ændrer ikke på, at der er lidt at tænke over for Mourinho og co. før de sidste seks runder.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen