Schmeichel reddede straffespark og sikrede Leicester et point

Kasper Schmeichel reddede et straffespark, da Leicester spillede 0-0 hjemme mod Brighton.

Tirsdag tog Leicester imod Brighton og åbnede Premier Leagues runde 31 med to point til deling efter en målløs kamp.

Kasper Schmeichel pillede et straffespark fra Brighton og beskyttede dermed et 0-0-resultat.

Med det ene point tager Leicester endnu et lille skridt på vejen mod en plads i Champions League i næste sæson, og holdet ligger nu med 55 point på tredjepladsen i Premier League.

Leicester er tæt forfulgt af Chelsea, der ligger på fjerdepladsen med 51 point og en kamp i hånden.

På andenpladsen ligger Manchester City med 63 point og en kamp i hånden, men klubben fra det nordvest-engelske er dømt til udelukkelse fra Champions League i to sæsoner efter brud på Financial Fair Play-reglerne.

Klubben har dog appelleret dommen til Den Internationale Sportsdomstol (CAS).

I Leicester var gæsterne fra Brighton marginalt bedre i første halvleg, men hvad angår kvalitet, var der langt mellem snapsene fra begge mandskaber.

Kampens største chance kom efter 12 minutter. I sit eget felt satte Leicester-backen James Justin en fod i vejen for Brightons Aaron Connolly, og dommeren tildelte gæsterne et straffespark.

Brighton-angriberen Neal Maupay trådte til og forsøgte sig med et spark til højre for Schmeichel, men danskeren fik begge hænder på bolden, og Leicester kunne ånde lettet op.

I det 54. minut faldt Leicesters bedste chance, da bolden tilfældigt havnede for Ben Chilwells fødder inde i modstanderens felt. Den 23-årige englænder valgte dog sit dårlige højreben og måtte se sin forkølede afslutning suse forbi gæsternes mål.

Leicester fik overtaget i kampens sidste minutter, men hjemmeholdet var aldrig rigtig tæt på at tage de tre point.

Dermed sluttede kampen uden mål, og Leicester vil med garanti følge tæt med, når forfølgeren Chelsea tager imod Manchester City torsdag.

/ritzau/

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen