Fynsk fight sikrede vigtig sejr over Lyngby i intenst opgør

Sidste uges fadæse i Silkeborg er fortid - så hurtigt kan det gå. OB sejrede for anden kamp i træk, da Lyngby Boldklub mandag aften blev besejret med 2-1 med en altafgørende redning i sidste minut i den umanerligt tætte pulje 1.

Med sejren på 2-1 over Lyngby Boldklub er OB tilbage på sporet og har mere eller mindre reddet sig fra de faretruende knald eller fald-kampe, som en tredjeplads udløser.

Det var ellers den tilbagevendte kongeblå profil Rezan Corlu, der åbnede det livlige opgør i Lyngby med en tidlig kasse, da han fra kanten af feltet - endda med højrepoten - sparkede kuglen fladt i mål via venstre opstander, så selv en udstrakt Oliver Christensen mellem OB-stængerne måtte kaste sig forgæves.

Lyngbys Rezan Corlu lykønskes med scoringen til 1-0 i Superligakampen mellem Lyngby Boldklub og OB. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Fynboerne havde det indledningsvist vanskeligt på den ellers veltrimmede plæne på Lyngby stadion. Defensiven virkede skrøbelig, mens spillet på banens sidste tredjedel fremstod forceret.

Og frontløber Sander Svendsen? Ja, han virkede uopmærksom og uoplagt. Langt fra efterårets ellers brandvarme form.

I stedet var det kombinationen af en anderledes veloplagt Corlu i 10’er-dirigentens rolle og den energiske Lyngby-wingback, Patrick Da Silva, der udgjorde en kilde til konstant uro i de bagerste fynske geledder i 1. halvleg.

Balance i regnskabet

Alligevel var det med de berømte marginaler gæsternes Troels Kløve, der kunne bringe balance i regnskabet og OB-mandskabet tilbage i opgøret med sin scoring til 1-1 i det 41. minut. Kløves skud blev rettet af i feltet og lige nøjagtig viftet uden om Lyngby-keeperen.

Troels Kløve udlignede til 1-1 for OB i Superligakampen mellem Lyngby Boldklub og OB på Lyngby Stadion. Med et yderligere mål hev OB sejren hjem. Foto: Lars Poulsen/Ritzau Scanpix

I en tæt pulje skal man kende sin besøgstid.

Det gjorde hjemmeholdet bestemt ikke i den intense herrefight mod fynboerne. Og mens Lyngby fortsat er uden en sejr i superligaslutspillet, har OB derimod med 39 point sat sig tungere på førstepladsen.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen