Annonce
Fodbold

Fodboldstjernen Nicklas Bendtners offentlige uheldigheder

Fodboldspilleren Nicklas Bendtner blev natten til søndag anholdt og sigtet for vold mod en taxachauffør, ifølge Ekstra Bladet.

Nicklas Bendtner ærgrede sig også under seneste EM playoff-kamp i Parken i København. Foto: Gregers Tycho/POLFOTO.

Den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner er ikke fremmed for de kulørte blades forsider, og ifølge Ekstra Bladet og BT, er boldtalentet netop blevet sigtet for vold efter en episode med en taxachauffør i København natten til søndag omkring kl. 02.41.

Hverken politiet eller hans agent Ivan Marko Benes har endnu ønsket at kommentere sagen: I Bendtners klub, Norske Rosenborg, siger man, at man er bekendt med, at der har været en episode i København.

- Nu arbejder vi med at skaffe fakta i sagen, siger klubbens daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, til NTB, om sagen der langt fra er den første i en række af offentlige uheldigheder, der har sat fodboldstjernen i fokus for andet end hans evner på græsset.

2009:

I 2009 begyndte balladen uden for banen, da den dengang 21-årige Nicklas Bendtner drak sig fuld på en engelsk natklub, efter hans daværende klub, Arsenal, havde tabt til Manchester United. Udenfor natklubben ventede alverdens fotografer.

Et uheldigt sammentræf med at fodboldspillerens bukser var på vej ned om anklerne.

Blå bog: Nottingham-angriberen Nicklas Bendtner

2011:

Fodboldspilleren har ved flere lejligheder også stiftet bekendtskab med politiet. I september 2011 var han involveret i et slagsmål på Hilton Hotel i Gateshead, berettede flere engelske medier. Her blev fodboldspilleren anholdt af. Angiveligt for at sikre ro og orden.

I november samme år blev han også politianmeldt for vold mod en gæst på Hotel Marienlyst i Helsingør. Her var fodboldspilleren endt i skænderi med en anden gæst i løbet af natten. Episoden skete efter landsholdets venskabskamp mod Sverige. Politiet gik dog ikke videre i sagen.

Samme måned blev fodboldspilleren også stoppet af politiet for en fartovertrædelse, der resulterede i et kørselsforbud på to måneder. Ifølge flere engelske medier kørte fodboldspilleren med 166 km/t - mere end 50 km/t over det tilladte i området, hvor han blev stoppet.

Kort tid efter i december 2011 blev han sammen med en holdkammerat i sin nye fodboldklub, Sunderland, Lee Cattermole, arresteret for hærværk mod mindst tre biler, der havde fået sidespejlene sparket af. Sagen mod ham blev dog droppet - alligevel resulterede hændelsen endnu engang i uheldig omtale.

2012:

Selvom 2011 var et hårdt år i mediernes søgelys, blev det ikke meget bedre i 2012.

Bendtner: Et forfærdeligt år

Efter en scoring under EM-slutrunden viste angriberen sine underbukser - fra bettingfirmaet Paddy Power - og det resulterede i en dags karantæne fra landsholdet og en bøde på intet mindre end 735.000 kr., som bettingfirmaet dog endte med at betale.

Ifølge den engelske avis Sunderland Echo modtog spilleren samme år i maj også en bøde på 45.000 kr. Engelsk politi havde vinket ham ind til siden. Her havde de opdaget, at Nicklas Bendtner hverken havde sit kørekort på sig, den rette bilforsikring eller en korrekt registreret nummerplade.

På grund af sine bilproblemer, nåede han ikke Sunderland-holdets spillerbus. Han blev derfor udeladt fra en ligakamp.

2013:

Året efter blev Nicklas Bendtner igen anholdt af politiet i København. Han havde kørt i den forkerte færdselsretning med alkohol i blodet. Anklageren krævede en frakendelse af kørekortet i tre år - og en bøde på i alt 842.000 kr.

2014:

I marts 2014 meldte en taxachauffør ham så til politiet. Anklagen lød denne gang på, at Bendtner havde opført sig truende over for chaufføren. Han skulle ifølge chaufførens udsagn have gnubbet sig op ad bilens siderude. Og det blev en dyr affære.

Bendtner endte med en bøde på 100.000 pund fra sin daværende klub Arsenal.

Medier: Bendtner sigtet for vold mod taxachauffør

2015:

I 2015 resulterede endnu en forsinkelse til fodboldbanen i, at han blev sat af sit nye hold, Wolfsburg, til en Bundesligakamp mod Schalke.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

The Sound of Brexit

Som den gamle musicalklassiker handler brexit om to parter, der skal finde hinanden under vanskelige omstændigheder.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce

Tilmeld dig Tipsbladet.dk's nyhedsbrev

Flere nyheder på Tipsbladet.dk
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her