Cavendish søger vidner efter voldeligt hjemmerøveri

Mark Cavendish og familie har været udsat for et groft hjemmerøveri, og han håber nu på offentlighedens hjælp.

Artiklens øverste billede
De fratog os vores tryghed, sikkerhed, privatliv og den værdighed, som min unge familie og alle andre har ret til i deres eget hjem, siger Cavendish. Arkivfoto: Ernst van Norde

Den britiske cykelstjerne Mark Cavendish rækker på de sociale medier ud til sine følgere i håb om at finde vidner, der kan hjælpe politiet i efterforskningen af en hjemmerøveri, hvor Cavendish og familien blev overfaldet i deres eget hjem.

- I de tidlige timer 27. november, mens jeg var i gang med at komme mig i vores hjem i Essex efter at have forladt intensiv (efter et styrt, red.), tiltvang fire maskerede mænd sig adgang til vores hjem, mens vi sov, skriver Cavendish på Twitter.

- De truede mine børn og min kone og overfaldt mig voldeligt. De truede os med kniv, mens de gennemsøgte vores ejendele.

Politiet er i gang med at efterforske hjemmerøveriet, men det fremgår ikke af rytterens opslag, om alle fire gerningsmænd fortsat er på fri fod.

Dog efterspørger han hjælp fra offentligheden til at opklare sagen.

- Blandt det, de tog, var to ure af stor betydning og værdi. Men langt værre var det, at de fratog os vores tryghed, sikkerhed, privatliv og den værdighed, som min unge familie og alle andre har ret til i deres eget hjem, lyder det.

- Den indvirkning, dette mareridt har haft på min familie, er allerede hjerteskærende åbenlys, så jeg beder alle, der måske kan hjælpe os, om at ringe 101.

Den 36-årige veteransprinter forlængede tirsdag sin kontrakt med Quick-Step, efter at han i 2021 nærmest genopstod fra cykelsportens kirkegård hen over sommeren med adskillige store sejre efter flere magre år op til.

Han vandt blandt andet fire etaper i Tour de France med danske Michael Mørkøv som leadoutman. Det sendte briten op på 34 etapesejre i Touren, hvilket er en tangering af Eddy Merckx’ rekord.

/ritzau/

Andre læser

Mest læste

Del artiklen