Annonce
Cykling

Langvad tog VM-sølv i mountainbike

Annika Langvad førte længe VM-løbet i Schweiz, men endte som nummer to efter amerikaneren Kate Courtney.

Mountainbikerytteren Annika Langvad kan rejse hjem fra VM i Schweiz med en sølvmedalje til samlingen.

Danskeren kørte over målstregen som nummer to efter knap 30 kilometers kørsel på ruten i Lenzerheide.

Langvad, der blev verdensmester i 2016, startede stærkt og lå længe forrest, men et par kilometer før målstregen blev hun overhalet af amerikaneren Kate Courtney.

Courtney så sig ikke tilbage og krydsede målstregen som ny verdensmester. Langvad kæmpede sig ind på andenpladsen 47 sekunder senere, mens Emily Batty fra Canada tog bronze.

Sølvet er den anden medalje, Langvad vinder ved årets VM-arrangement. Tidligere på ugen var hun med på holdet, der blev nummer tre og dermed vandt bronze i mixstafet.

Den 34-årige danskers medaljesamling tæller blandt meget andet også tre VM-guldmedaljer på maratondistancen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Spionchef: Danmarks nye cybervåben kan lamme fjendens systemer

Danmark skal med et arsenal af nye, hemmelige cybervåben være med helt »ude i den skarpe ende« på Nato-missioner, når de nye våben næste år tages i brug, siger chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen, i et interview med Jyllands-Posten. Han erkender, at de nye våben kan medføre civile tab.
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Cykelmagasinet.dk
Flere nyheder på Cykelmagasinet.dk
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her