Sport

Sæsonen er slut for dansk cykelrytter efter blindtarmsoperation

Mads Würts Schmidt kører ikke flere løb i år, efter han mandag fik fjernet sin blindtarm.

Mads Würtz Schmidt har i denne sæson kørt for det russiske mandskab Katusha-Alpechin. Foto: Jonas Olufson

Den danske cykelrytter Mads Würtz Schmidt har kørt løbscyklen i garagen, efter han mandag fik fjernet sin blindtarm.

På Twitter oplyser den 23-årige tempospecialist fra Katusha-Alpechin, at hans sæson er slut.

Foto: Twitter

Mads Würtz Schmidt deltog i Tour of Britain, da smerterne opstod i maven opstod. Lørdag var Mads Würtz Schmidt så nødt til at udgå fra det britiske etapeløb på grund af sygdom og feber, hvilket tvang ham til at udgå af løbet inden sidste etape.

Dansk cykelrytter fik fjernet blindtarmen og skal hvile

Søndag blev han så diagnosticeret med blindtarmsbetændelse og opereret på et hospital i Girona i Spanien, hvor Mads Würtz bor.

Før denne sæson skiftede Mads Würtz Schmidt fra det danske kontinentalhold Team Virtu Pro-Veloconcept til det russiske World Tour-hold Katusha-Alpechin på en to-årig kontrakt.  Her har Würtz fortsat sin første sejr til gode, men han har kørt sig til otte top-ti placeringer i år med en samlet tredjeplads i det franske etapeløb Etoile de Bességes som bedste resultat.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Sport
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her