<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
09.05

Ekspert: EU-forslag »kan give medvind til nej-siden«

En ekspert vurderer, at nej-siden kan få medvind inden folkeafstemning, efter at EU vil åbne for flertalsbeslutninger på forsvarsområdet. En anden ekspert afviser, at en sådan ændring kan træde i kraft, uden Danmark siger god for det.
06.02

Kronik: Udflytning kræver benhård politisk prioritering. Ellers står vi med massiv mangel på lærere, pædagoger og sygeplejersker

Jens Stenbæk, Poul Erik Madsen, Stefan Hermann og Camilla Wang
Den politiske aftale om udflytning af uddannelsespladser er nødt til at forholde sig knivskarpt til en giftig cocktail, der kan true sammenhængskraften i det danske velfærdssamfund.
13.12

Overblik: Så meget har rigsretssagen mod Inger Støjberg – foreløbig – kostet

Modsat almen praksis i strafferetssager, hvor dømte som udgangspunkt skal betale deres egne sagsomkostninger, påtager staten sig udgifterne for rigsretssagen mod Inger Støjberg. Ud fra de offentliggjorte advokatsalærer og leje af lokaler kommer sagsomkostningerne til at løbe op i mindst 30 mio. kr., men det samlede beløb vil formentlig blive noget højere.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Mest læste lige nu
Annonce
Seneste nyt
Mest læste
Byen lå stort set i ruiner i 1970'erne - nu er den populær golfmagnet
Australieren Greg Norman har været en drivende kraft i udviklingen af Vietnam som ny destination for golfturister. Hans engagement har skaffet ham en udnævnelse som officiel turistambassadør for landet. 
Se flere