<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
11.04

Moralske skrupler: Claus Kofod kan være mere end 50 forskellige kvinder på en dag

Mænd på jagt efter kærlighed, sex og adspredelse bliver i stor stil snydt på et virvar af datingsider med systematiseret brug af fiktive kvindeprofiler. En ung mand kaster lys over et bedrag, som han selv er en del af, og en singlemand fortæller, hvad der skete, da han blev fristet til at klikke på en annonce på Facebook. Jyllands-Posten har talt med en jyde, der hyrer de såkaldte chatmoderatorer.
14.02

JP mener: Sporene fra Helle Thorning skræmmer

Elbilkommissionen kommer med flere gode forslag til incitamenter for elbilejerne. Dem bør Folketinget tage til sig.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Annonce
Seneste nyt
Se flere
Mest læste
Corona kom på tværs: Skuespiller og tv-vært vil rejse jorden rundt med familien
Pelle Hvenegaard har været på selvudnævnt barsel i fem år og har skåret helt ind til benet økonomisk for at skabe plads til at opleve verden. Nu har pandemien imidlertid sat hans og familiens rejsefokus på pause. 
Se flere
Bolig
Fjernsynsekspert: »Lyden er blevet så dårlig, at seerne nogle gange klager over ikke at kunne høre, hvad det bliver sagt i fjernsynet«
I årevis har tv-producenter arbejdet på at skabe slankere og slankere fjernsyn, fordi forbrugerne har efterspurgt det. Men det går ud over lyden, og det ødelægger filmoplevelsen, mener filmkomponist, der har lavet lyd til bl.a. ”Idealisten” og ”The Cave”. 
Se flere
»Imponerende stor lyd«: Nu kan man endelig tage Sonos med på farten – og lyden skuffer bestemt ikke
Roam er den første ægte transportable højttaler fra Sonos. Den vejer næsten intet, streamer over både wi-fi og Bluetooth og tilpasser lyden til ethvert miljø. 
Se flere
Se billederne: Tempoet går automatisk ned, når man har en alpaka i snor
30 kilometer nord for Aalborg ligger farmen Alpacas of Fredly, hvor Lise Drastrup holder 35 alpakaer. I 2020 startede hun et Walk’n’Talk-koncept, der tilbyder afstressende vandreture med det sydamerikanske pattedyr i snor ved Sømosen i Dronninglund. Jyllands-Postens fotograf Marie Ravn gik med. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Banedanmark ejer 12 huse i mindre jysk by uden togforbindelse
Det er endnu uvist, hvorvidt der skal bygges en jernbane fra Horsens til Aarhus, men Banedanmark har allerede brugt over 37 mio. kr. på at erhverve huse langs strækningen, hvor der muligvis skal køre et tog. 
Se flere