<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
19.05

Se din kommune: Stor forskel på, hvor mange patienter lægerne har

Det har i årevis været en ambition at nedbringe antallet af patienter for hver praktiserende læge. Nye tal viser dog, at de praktiserende læger har hænderne lige så fulde, som de havde for fire år siden. Ifølge lægerne er der behov for 1.500 ekstra læger i løbet af de kommende 10 år.
09.05

Ekspert: EU-forslag »kan give medvind til nej-siden«

En ekspert vurderer, at nej-siden kan få medvind inden folkeafstemning, efter at EU vil åbne for flertalsbeslutninger på forsvarsområdet. En anden ekspert afviser, at en sådan ændring kan træde i kraft, uden Danmark siger god for det.
06.02

Kronik: Udflytning kræver benhård politisk prioritering. Ellers står vi med massiv mangel på lærere, pædagoger og sygeplejersker

Jens Stenbæk, Poul Erik Madsen, Stefan Hermann og Camilla Wang
Den politiske aftale om udflytning af uddannelsespladser er nødt til at forholde sig knivskarpt til en giftig cocktail, der kan true sammenhængskraften i det danske velfærdssamfund.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Mest læste lige nu
Annonce
Seneste nyt
Mest læste
Bolig
93-årig møbeldesigner: »Mit mål altid været at optimere«
Sådan siger den bogaktuelle Kai Kristiansen, der stadig er aktiv som 92-årig. Bogen "Kai Kristiansen - An Industrious Designer", der er udkommet på engelsk, skrevet af Sisse Bro, henvender sig til hans internationale publikum. 
Se flere
Google vil slette oplysninger om besøg på abortklinikker
Google frygter, at myndighederne ved hjælp af geolokalisering kan finde frem til kvinder, der får en abort. 
Se flere
Viden
Se flere