<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
11.04

Moralske skrupler: Claus Kofod kan være mere end 50 forskellige kvinder på en dag

Mænd på jagt efter kærlighed, sex og adspredelse bliver i stor stil snydt på et virvar af datingsider med systematiseret brug af fiktive kvindeprofiler. En ung mand kaster lys over et bedrag, som han selv er en del af, og en singlemand fortæller, hvad der skete, da han blev fristet til at klikke på en annonce på Facebook. Jyllands-Posten har talt med en jyde, der hyrer de såkaldte chatmoderatorer.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Annonce
Seneste nyt
Bad trygt: Her er der livreddere på stranden
Det er højsæson for en dukkert i havet, og med det gode vejr og lysten til at svømme i det fri følger også faren for at komme galt afsted. Heldigvis sker det sjældent, men vil man have tryghed for sig selv og børnene, er det en god idé at kigge efter strande med livreddere. 
Se flere
Bolig
Stjernearkitekt: »Det, der skabte bedre boliger, lå uden for og mellem bygningerne«
Han har fjernet bilerne fra Times Square i New York, rullet cykelstier ud i Moskva og fået nøglen til Sydney. I Danmark er Jan Gehl et forholdsvis ukendt navn, men på Dansk Arkitektur Center kan man i udstillingen “Bag facaden” netop nu få et indblik i den verdensberømte arkitekts omfattende arbejdsliv. 
Se flere
Test: Robotplæneklipperen LawnExpert W2 500 Wi-Fi er prisstærk og effektiv
Her er den oplagte robotplæneklipper til græsarealer på op til 500 kvadratmeter. Robotten klipper nydeligt, og betjeningen er ligetil. 
Se flere
Stor test af robotplæneklippere
Med en robotplæneklipper kan du nyde sommeren uden slid og slæb i haven. Forskellen på markedets modeller er dog betydelig, og det er ikke altid størrelsen, der afgør ydeevnen. 
Se flere