Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
08.08

JP mener: Nedlæg regionerne

I stedet for nærhed i sundhedsvæsenet er danskerne nu ved at få stalinistiske ”supersygehuse”.
12.11

Beskyldninger om manglede mod og leflen for landbruget - hård tone mellem borgmester-bejlerne

En socialdemokratisk kaptajn, som ikke går om bord i byens problemer. En leder af Landbrugsvenstre, som neglicerer rent drikkevand. Bünyamin Simsek (V) og Jacob Bundsgaard (S) uddyber i et dobbeltinterview, hvorfor de hver især vil være den bedste til at stå i spidsen for Aarhus. Bag deres gensidige stikpiller og store politiske forskelle ligger også en stor personlig respekt for modstanderen.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Æresoprejsning til agurken: Så forbløffende sund er den
Ja, agurken består mest af vand. Men de sidste 5 pct. er spækket med supersunde stoffer, som de fleste af os har hårdt brug for. Ikke mindst i en varm sommer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her