<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Annonce
Seneste nyt
Se flere
Mest læste
Mesterarkitektens ukendte genistreger: Gaudís bedst bevarede hemmeligheder
Antoni Gaudí er især kendt for Sagrada Familia-kirken i Barcelona, men historien om den excentriske catalanske arkitekt slutter ikke der. Jyllands-Posten har besøgt en utopisk arbejderkoloni, en eventyrpark ved Pyrenæernes fod og et herskabspalæ i tusind farver. 
Se flere
Bolig
Ledningsfri støvsugere skuffer i test: »Med den kan man næsten ikke støvsuge ét værelse«
En ledningsfri støvsuger lyder bekvemt, men den kan hurtigt ende med at blive det modsatte. Testfaktas laboratorietest af syv batteridrevne støvsugere viser, at en af dem ikke klarer mere end seks minutters drift efter fuld opladning. 
Se flere
5 stjerner: Her er headsettet til enhver slags brug
Epos H3 Hybrid kan køre både kablet og trådløs forbindelse samtidig og er i stand til at håndtere stort set enhver gamingsituation, du forvilder dig ud i. 
Se flere
Mere
JP Aarhus
Projekt Kongelundens hemmeligheder
Kongelundens Sekretariat havde et forældet kort over områdets fortidsminder med, da der blev holdt infomøde om den jura, der forhindrer den begærede idrætsparks placering i fredskov. 
Se flere