<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Artikler bragt i Jyllands-Posten og på jyllands-posten.dk/finans.dk, der indeholder rettelser eller præciseringer. Oplever du faktuelle fejl på vores sites eller i avisen, så send en mail. På forhånd tak.
23.10

De bekriger hinanden på Christiansborg, men er gået sammen i lokale alliancer

Pernille Vermund, partileder for Nye Borgerlige, har sagt, at DF bruger danskernes penge på frås, overforbrug, spild og »åndssvage« projekter i kommunerne. DF-toppen har svaret lige så hårdt igen. De to partier er hinandens modpoler i det, der er kernen i lokalpolitik. Alligevel er de gået sammen i stor stil til valget den 16. november. Forskere opfordrer vælgerne til at sætte sig grundigt ind i de valgforbund, der kan flytte ens stemme fra det parti, man foretrækker, til et parti, man er imod.
Se flere nyheder
Klager over Jyllands-Posten

Jyllands-Posten har og har altid haft en høj etisk standard. Vi er kritiske, men fair, og fejl bliver rettet umiddelbart. Læs mere.

Annonce
Seneste nyt
Se flere
Mest læste
Bolig
Lette opskrifter: Lav fortryllende juledekorationer i naturens materialer
Florist Lars Jon går mange ture i skoven, og allerede i foråret begynder han at samle materialer til sine juledekorationer. Vi bringer her et uddrag af bogen “Floristens jul”, hvor han deler sine yndlingsopskrifter på kranse, dekorationer og pynt. 
Se flere
Test af løbehjul: Nyt løbehjul er bevis på, at ikke alle løbehjul er usikre og ubehagelige at køre på
Segways nye topmodel inden for elløbehjul er bygget bundsolidt – med sikkerhed og komfort af højeste klasse. Tekniske finesser er der heldigvis heller ikke sparet på. 
Se flere
Viden
Forstoppelse, diarré og mavesmerter: Kroniske tarmsygdomme spreder sig i den vestlige verden
Flere og flere danskere har ondt i tarmen. En sygdom som Crohns er siden 1950’erne blevet stadig hyppigere og udgør i dag den almindeligste forklaring på kroniske sår og betændelse i tarmen. Hvordan kan det komme så vidt? Hvilken fjende er vi oppe imod? 
Se flere