• For abonnenter

Jesper Uhrup har besøgt 150 restauranter i Rom: »Nogle af de bedste spisesteder er nærmest usynlige i gadebilledet«

Rom byder på tusindvis af restauranter fra turistpizza på torvet til trattorias i gyden. Madanmelder Jesper Uhrup har spist sig gennem byen i over 40 år, og her får du hans tips til romersk gastronomi, delikatesseindkøb og en særlig natkaffe.

Artiklens øverste billede
Den danske bager Sofie Wochner og den italienske kok Domenico Cortese er indehavere af Marigold. Foto: Jesper Storgaard Jensen

Da Jesper Uhrup for første gang tager turen til Italiens hovedstad med sin familie, er han blot 13 år gammel og ikke synderligt interesseret i gastronomiens verden. Han opdager dog hurtigt, at Rom er fuld af sanseoplevelser: duften af ophængt charcuteri og friskkværnede espressobønner. Den sødlige lugt af frugt og grønt, som forgår i skraldespandene.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.