• For abonnenter

Da ungt par valgte at gøre op med forventningstyranniet, ændrede deres liv sig radikalt

Maja Grønholdts rullende kontor er skiftevis at finde i Indonesien, Sri Lanka, Portugal og ind imellem også Danmark. Det traditionelle kontorjob er skiftet ud med den ultimative version af et fleksibelt arbejdsliv.

Artiklens øverste billede
Maja Grønholdt og kæresten Stefan Bech Landgreve har skiftet kontorjobbet ud med en tilværelse, hvor der arbejdes lige så godt på stranden. Foto: Maja Grønholdt og Stefan Bech Landgreve

Kender du følelsen af at leve et liv, der på det nærmeste er skemalagt på forhånd? Ikke i ren Matrix-forstand, hvor menneskeheden er slaver og tvangsindlagt til en falsk virkelighed. Men snarere en lurende fornemmelse af, at du stille og roligt er på vej ud ad forudsigelighedens vej og i gang med at træffe de samme livsvalg som alle andre.

Nogenlunde sådan havde 32-årige Maja Grønholdt det i 2019, da hun og kæresten, 31-årige Stefan Bech Landgreve, bryggede på den plan, der skulle ende med at vende op og ned på deres liv. Maja Grønholdt var på daværende tidspunkt SoMe-manager i Zoologisk Have i København, mens Stefan Bech Landgreve arbejdede med kreditforsikring.

Parret valgte imidlertid at etablere egen fælles virksomhed, spare op til en længere rejse og købe en enkeltbillet til Bali. Væk fra forudsigeligheden og i retning af eventyret.

»Jeg tror, at vi trængte til at tage styringen over vores liv. Vi havde

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen