Annonce
Politik

Per Stig fordømmer attentat

Attentatet er fuldstændig uacceptabelt, siger udenrigsminister Per Stig Møller (K) efter bombesprængning foran Danmarks ambassade i Pakistans hovedstad.

Per Stig Møller har indkaldt til pressemøde i Udenrigsministeriet for at oplyse nærmere om situationen efter en bombe mandag eksploderede foran Danmarks ambassade i Pakistans hovedstad, Islamabad.

Ifølge pakistansk stats-tv mistede mindst otte mennesker livet og fire andre blev såret, da bomben eksploderede foran ambassaden.

"Fuldstændig uacceptabelt"

Per Stig Møller kalder attentatet "fuldstændig uacceptabel" og bekræfter, at der er både døde og sårede.

Intet tyder dog på huller i sikkerheden, siger udenrigsministeren.

"Vi har øget sikkerhedsniveauet meget. Sikkerheden er øget i Pakistan og andre steder. Vi har også været ude for et angreb i Kabul. Men det er farligt, der er fanatikere og terrorister ude, og vi gør, hvad vi kan for at beskytte os mod dem, siger siger Per Stig Møller på vej ind i Udenrigsministeriet.

Her vil medarbejdere i ministeriet briefe udenrigsministeren om de seneste bekræftede oplysninger om bombesprængningen, og der er indkaldt til et pressemøde om situationen kl. 11.30.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Den politiske hitliste
Her ser du de politiske statusopdateringer, der hitter mest på Facebook lige nu. Se flere

Blog: Popkulturen har kidnappet dansk radio

Mikael Jalving
Der er knap nok nogen offentlighed tilbage for musik, der ikke er pop, og det piner mig mere end udsigten til, at Danmark snart får en rød regering.

Blog: Skaber Dansk Folkeparti parallelsamfund?

Birthe Rønn Hornbech
Dansk Folkeparti vil smide et udenlandsk barn ud af skolen. Hvordan bliver det så integreret?

Blog: Hvis du har ondt i sindet, så skrig det ud over byens tage, min ven

Majbritt Maria Nielsen
Præcis som når man går til læge, hvis bulen i panden ikke forsvinder, går man altså til psykolog, hvis man er begyndt at overleve i stedet for at leve.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her