• For abonnenter

Kort efter artiklen var bragt, begyndte sms’erne at tikke ind: Nu går flere DF’ere ind i debat om mulig udbrydergruppe

Sent onsdag aften meldte to forhenværende folketingsmedlemmer fra Dansk Folkeparti sig pludselig på banen med et sms-forsvar for Morten Messerschmidt. Næstformanden erkender, at han er »i løbende kontakt« med dem, som støtter ham i kampen om at blive partiets næste formand.

Artiklens øverste billede
»Jeg er stiller for Morten , og skulle han mod forventning ikke blive formand, vil jeg da ikke melde mig ud,« skriver DF's forhenværende folketingsmedlem Kim Christiansen i en sms til Jyllands-Posten. Han afviser, at nogen i DF skulle have opfordret ham til at kontakte Jyllands-Posten med sin støtte til Morten Messerschmidt i partiets formandsvalgkamp. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Persongalleriet i borgerkrigen om Dansk Folkepartis fremtid udvides nu med to løjtnanter, der begge stiller sig på Morten Messerschmidts fløj.

Kim Christiansen og Morten Marinus, der indtil valgnederlaget i 2019 begge sad i Folketinget, langer i sms’er til Jyllands-Posten hårdt ud efter de DF’ere, der for tiden overvejer helt at forlade partiet, hvis Morten Messerschmidt vinder kampvalget om at blive Dansk Folkepartis næste formand.

I går aftes kunne Jyllands

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen