• For abonnenter

Blindtest af parmesanost: »Det her må være parmesanens svar på en ostehaps«

I dagens madtest sejrer to meget forskellige parmesanoste, mens to produkter trods et tilfreds dommerpanel bliver sammenlignet med både pizzaost og ostehaps.

Artiklens øverste billede
Ifølge dommerne skal en god parmesanost have en tør og let smuldrende konsistens. Foto: Mads Andreas Frost

Vi elsker ost i Danmark – både en skæreost til morgenmad og en revet parmesanost over pastaretten til aftensmad. Antallet af danskere, der bruger ost i deres aftensmad, steg med hele 22 pct. mellem 2018 og 2019. Det viser den seneste opgørelse af Madkulturen.

I supermarkederne er der da også et væld af forskellige parmesanoste.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.