• For abonnenter

»Jeg foretrækker det søde køkken. Der har jeg bedre muligheder for at udfolde min kreativitet«

Elisabeth Madsen var som den første kvinde nogensinde en del af den danske delegation, der i marts vandt Bocuse d'Or Europe, det uofficielle europamesterskab for kokke.

Artiklens øverste billede
Elisabeth Madsen (th.) fortæller, at hun arbejder bedst under pres. Foto: PR

På Svinkløv Badehotel laves desserterne af Elisabeth Madsen, der er nykåret Bocuse d’Or Europe vinder. Sammen med chefkok Brian Mark Hansen brillierede hun, da de hev den eftertragtede pris med hjem til Danmark. På trods af hendes unge alder har Elisabeth Madsen allerede flere års erfaring og en række priser på hylden. Vi har talt med hende

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.