• For abonnenter

Pris og kvalitet hænger sammen, når det gælder alkoholfri øl

I en stortest af alkoholfri øl blev det klart for Anders Halskov, at pris og smag hænger sammen. Ifølge ham bør man som køber af alkoholfri øl indfinde sig med, at de gode øl er dyrere på grund af mere besværlige produktionsmetoder.

Artiklens øverste billede
Da Anders Halskov skulle igennem de 21 alkoholfri øl, ville han ved en del af øllene hellere have drukket vand. Foto. Nikolai Linares

En øl uden alkohol.

Det var tidligere noget man købte til en onkel på antabus og sjældent en fornøjelse. Men i de seneste år har der været en stigende interesse for alkoholfri øl og dermed også et øget udbud af produkter til forbrugerne. Måske skyldes det større udbud at grænsen for, hvornår en øl må kalde sig alkoholfri i

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.