<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
08.04

Blog: Segnefærdig af træthed? Ny kostretning kan måske give energien tilbage

Karen Lyager
Efter et coronaforløb oplever titusindvis af danskere en nærmest lammende træthed. Her er en læges bud på, hvordan man kan forsøge at tage brodden af udmattelsen, nemlig med en ny kostretning, mito, der fyrer op under cellernes små energifabrikker. Metoden er også en god nyhed mod andre typer træthed.
15.10

Blog: Fem svampe om dagen: Kan de holde lægen væk?

Karen Lyager
Er du amatør, kan en svampejagt være lidt ligesom russisk roulette: Nogle svampe kan koste dig livet, mens andre kan beskytte dig mod dræbersygdomme.
01.10

Blog: 10 metoder til at få ekstra immunbonus af gåturene

Karen Lyager
Gåture er et rigtig godt valg, hvis du vil opbygge din modstandskraft bedst muligt før en vintersæson med bl.a. covid-19 i omløb. Især fordi gåture meget nemt kan kombineres med andre indsatser, der hjælper dit immunforsvar med at komme i topform.
Profil
Velkommen til min blog, der har som mål at gøre den nyeste sundhedsforskning brugbar og spiselig - bogstavelig talt - også i en travl hverdag.

Har du spørgsmål til mig eller forslag til emner, jeg skal tage op, så send dem endelig til karen.lyager@jppol.dk.
Mest Læste Livsstil
Redaktionen anbefaler

61 deodoranter under lup: 16 af dem skal du holde dig fra

Du risikerer at komme til at give dig selv en uhensigtsmæssig cocktail af hormonforstyrrende stoffer, hvis flere af dine hygiejneprodukter rummer visse stoffer. Her kan se resultatet af en omfattende deodoranttest, JP har fået adgang til.
På rejse igen Kvarner efter corona
Kroatiens hovederhverv, turisme, har været hårdt ramt af coronakrisen, men der er stor forskel på, hvordan destinationer og aktører i branchen er kommet igennem den. Vi har besøgt regionen Kvarner mellem Istrien og det nordlige Dalmatien. 
Se flere
Bolig
Skønhed og funktionalitet mødes i Lisbet Kaares kolonihave
Selvom man kun har en lillebitte have, kan man sagtens få noget fantastisk ud af de få kvadratmeter, og det er Lisbet Kaares kolonihave et dejligt eksempel på. 
Se flere
Stor test af robotplæneklippere
Med en robotplæneklipper kan du nyde sommeren uden slid og slæb i haven. Forskellen på markedets modeller er dog betydelig, og det er ikke altid størrelsen, der afgør ydeevnen. 
Se flere