<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
15.10

Blog: Fem svampe om dagen: Kan de holde lægen væk?

Karen Lyager
Er du amatør, kan en svampejagt være lidt ligesom russisk roulette: Nogle svampe kan koste dig livet, mens andre kan beskytte dig mod dræbersygdomme.
01.10

Blog: 10 metoder til at få ekstra immunbonus af gåturene

Karen Lyager
Gåture er et rigtig godt valg, hvis du vil opbygge din modstandskraft bedst muligt før en vintersæson med bl.a. covid-19 i omløb. Især fordi gåture meget nemt kan kombineres med andre indsatser, der hjælper dit immunforsvar med at komme i topform.
02.06

Hyænemad: Spis hele dyret – og få glæde af al collagen i din mad

Karen Lyager
Så er der dømt snask på de nysprittede hænder: Nemlig mad, der kan gnaves, knuskes og slikkes op og forsyne kroppen med det vigtige protein collagen, som ellers var lige ved at forsvinde ud af vores moderne måder at spise på.
18.05

Blog: Undgå corona-sportsskader: Måske kan du spise dig mere træningsrobust

Karen Lyager
Kan man spise sig fri for skader? Mange sportsfolk og træningsentusiaster mener, at de bliver mere robuste af det særlige protein collagen, som Team Danmark skal til at teste på skadede eliteatleter. Spørgsmålet er særlig aktuelt i denne coronatid, hvor mange af os leger med ilden, fordi vi bevæger os mere, mindre eller helt anderledes, end vi plejer - og hungrer efter at komme rigtigt i gang igen.
06.04

Saboterer coronatanker din nattesøvn? Her er Chris MacDonalds otte bedste råd

Karen Lyager
Når vi mennesker føler os truet, plejer vi at finde trøst og styrke i hinandens selskab. Det må vi ikke lige nu. Det er med til at give angst og katastrofetanker større magt, ikke mindst om natten. Men Chris MacDonald, der har kæmpet med søvnløshed hele sit liv, har en strategi til at afbøde dem.
03.04

Blog: 10 sundhedsformidlere: Sådan holder vi os selv sunde under coronakrisen

Karen Lyager
Lige nu bliver landets sundhedsformidlere tæppebombet med spørgsmål fra bekymrede danskere, der søger råd om, hvordan de skal komme nogenlunde sunde gennem coronakrisen, både fysisk og mentalt – ud over at spritte hænder og holde afstand. Men hvilken strategi vælger de selv?
23.03

Eksempler fra min omgangskreds: 11 måder at reagere på i corona-kaos

Karen Lyager
Mange af os viser nye og mere ekstreme sider af os selv konfronteret med en usynlig virus, der truer alt det, vi kender, og gør os usikre, bekymrede og angst.
Profil
Velkommen til min blog, der har som mål at gøre den nyeste sundhedsforskning brugbar og spiselig - bogstavelig talt - også i en travl hverdag.

Har du spørgsmål til mig eller forslag til emner, jeg skal tage op, så send dem endelig til karen.lyager@jppol.dk.
Mest Læste Livsstil
Redaktionen anbefaler

61 deodoranter under lup: 16 af dem skal du holde dig fra

Du risikerer at komme til at give dig selv en uhensigtsmæssig cocktail af hormonforstyrrende stoffer, hvis flere af dine hygiejneprodukter rummer visse stoffer. Her kan se resultatet af en omfattende deodoranttest, JP har fået adgang til.
Test af Lenovo Legion 7i: Diskret gamingbærbar gemmer på vildskab
Designet er ekstremt lækkert, ydelsen fænomenal og tastaturet en ren oplevelse i farve og funktion. Der er ikke meget ud over prisen, der ikke imponerer ved Lenovos nye Legion 7i. 
Se flere