Annonce
08:17

Blog: 9 ting, du skal spise for at få smerter ud af dine led

Karen Lyager
Helt bestemte madvarer kan hjælpe de 1,5 millioner danskere, der plages af gigt eller skader i leddene - og du kan købe dem i i et helt almindeligt supermarked.
21.02

Blog: Har du utæt tarm – uden at vide det?

Karen Lyager
Så risikerer du at blive næste offer for allergi, diabetes og andre sygdomme, der eksploderer lige nu. Se, hvad du skal spise for at undgå det.
12.02

Blog: Krigen om cykelsti og fortov: Yngelpleje vs. færdselslov

Karen Lyager
Ladcykler er geniale for børnefamilier i storbyen. Men en del andre cyklister opfatter de trehjulede prærievogne som cykelstiens skræk, der både stjæler selvtillid og cykelglæde. Hvem har mest ret til at være der?
Annonce
Annonce
11.01

Blog: Én bestemt tarmbakterie kan give forbløffende sundhedsgevinster

Karen Lyager
Når du fodrer en bestemt bakterie i din tarm med dens livretter, opnår du forbløffende sundhedsgevinster. Se, hvad der skete, da et lille hold frivillige tæppebombede deres Akkermansia-bakterie med bær, løg, kål m.m.
06.01

Kostfibre er de nye slankehelte: Så stort vægttab giver de dig

Karen Lyager
Sidder du lige nu og lægger en plan for, hvordan du kommer af med et par julekilo? Et godt råd: Mål dit fasteblodsukker først.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Profil
Velkommen til min blog, der har som mål at gøre den nyeste sundhedsforskning brugbar og spiselig - bogstavelig talt - også i en travl hverdag.

Har du spørgsmål til mig eller forslag til emner, jeg skal tage op, så send dem endelig til karen.lyager@jppol.dk.
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
TV
Annonce
Børnelæge gennem 20 år: Børn skal ikke selv bestemme, hvornår og hvad de skal spise
Kampen mod overvægt starter med mad og motion – og forældre, der tager ansvar for familiens situation. Men hvordan? Overlæge på Holbæk Sygehus fortæller her om sine holdninger til opdragelse i relation til overvægtige børns vægttab. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her