Annonce
Livsstil

Ugens bedste elektronikkøb

Kribler det i fingrene for at få nye gadgets. Så læs her hvor du gør de bedste køb i denne uge…

Der er bl. a. penge at spare på HTC One M9. Fotos: Producenter

Få producenter laver så gennemført lækre mobiler som HTC. Med den seneste top-mobil One M9 har de overgået sig selv med en vanvittig veldesignet aluminiumsmobil, som er spækket med kræfter og har lyd i absolut særklasse. Alt om DATA var begejstrede for denne – læs testen af HTC One M9 her.

Mobilen kostede 5.999 kr., da den kom på markedet i foråret, men der er rigtig gode penge at spare på den nu – se prisen på HTC One M9 her.

Partner

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Alt om DATA.
Læs flere nyheder, artikler, guides og test på altomdata.dk

Savner du en god bærbar, der kan det hele og er nem at have med på farten, så er det værd at overveje Asus Transformer Book Chi T300. Her får du ikke blot en superlet laptop med knivskarp QHD-skærm og god batterilevetid, du får også en glimrende tablet – tag blot tastaturet af, så kan du bruge touchskærmen for sig. Den smarte 2-i-1-pc fik en flot anmeldelse hos Alt om DATA – læs anmeldelsen af Asus Transformer Book Chi T300 her.

Du måtte betale 8.400 kr. for maskinen, da den kom på markedet, men der er flere tusind kr. at spare på den nu – se prisen på Asus Transformer Book Chi T300 her.

Savner du en god og fleksibel printer til hjemmekontoret, så er Brother DCP-J4120DW et godt bud. Den klarer det meste med et fornuftigt resultatet, ikke mindst foto, og så er den endda også i stand til at printe i A3-format. Alt det uden, at den fylder voldsomt meget. Datatid var godt tilfredse med printeren, da de havde den til test – læs anmeldelsen af Brother DCP-J4120DW her.

Til en pris på 1.100 kr. var det en relativt billig printer, allerede da den kom på markedet. Alligevel kan du nu spare flere hundrede kr. på den – se prisen på Brother DCP-J4120DW her.

Et sæt gode hovedtelefoner er svære at undvære, hvis man er glad for at høre musik på farten eller på arbejdet. Er de trådløse, slipper du for besværet med kabler og kan styre musikken direkte fra hørebøfferne. Det er AKG K845 BT, som leverer en flot og ren lyd og har et lækkert minimalistisk design. Datatid syntes generelt godt om dem – læs anmeldelsen af AKG K845 BT og to andre trådløse hovedtelefoner her.

Prisen var 2.299 kr., da de kom på markedet, men den er faldet rigtig meget nu – se prisen på AKG K845 BT her.

Er du på udkig efter et kompakt kamera, der kan skyde billeder af fineste kvalitet, så kunne Panasonic GM5 snildt være sagen. Det fylder ikke meget i lommen, skyder fremragende billeder, har et væld af avancerede funktioner og giver mulighed for at skifte objektiv. Alt om DATA var imponerede over det lille kamera – læs anmeldelsen af Panasonic GM5 her.

Kameraet kom på markedet til 7.799 kr., men prisen er væsentligt lavere nu – se prisen på Panasonic GM5 her.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
Mad & Vin
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Aarhus Ø skal ende med et rundt 0
Den samlede økonomi for Aarhus Ø skal ende i balance, og derfor vil en justering af Lighthouse-projektet kræve andre indtægter. Det fortæller kommunens budgetchef, der her giver en status på økonomien på Aarhus Ø. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her