Annonce
Teater

Ulf Pilgaard er raskmeldt efter flere ugers sygdom

Tirsdag aften stod 77-årige Pilgaard igen på scenen efter flere ugers fravær fra Cirkusrevyen.

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Efter cirka tre ugers sygemelding er skuespiller Ulf Pilgaard igen raskmeldt, og han stod tirsdag aften igen på scenen i Cirkusrevyen.

- Vi er helt utrolig glade for, at Ulf er blevet rask, og det er en kæmpe fornøjelse at se ham tilbage på scenen, siger revydirektør Torben Pedersen.

77-årige Pilgaard blev sygemeldt, efter at han midt i juli følte sig træt efter en forestilling. Det var én ud af to forestillinger den dag, og Pilgaard medvirkede ikke i den anden forestilling.

Lisbet Dahl, der er instruktør på revyen, er også glad for sin erfarne kollegas tilbagekomst, men benytter lejligheden til at rose afløser Henrik Koefoeds indsats under Pilgaards fravær.

- Henrik har været en eminent hjælp for os. Han er super dygtig og professionel og en rigtig flink fyr. Det var simpelt hen bare fantastisk, at han kunne træde til med så kort varsel, siger Lisbet Dahl.

Til BT har Ulf Pilgaard fortalt, at han lider af et mavesår, som er under behandling. Såret er formentlig udløst af noget smertestillende medicin, som har givet bivirkninger på grund af noget blodfortyndende medicin, som Pilgaard får.

Det blodfortyndende medicin skyldes, at Pilgaard tilbage i 1995 fik en kunstig hjerteklap.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Kultur

Når det bliver for meget

Her i smørhullet er der hele tiden nogen, som det ikke er let for. Måske skulle man lade være med at spørge folk så meget om, hvordan de synes det går.
Annonce
Teater

Aveny-T rammer ungdommen med SKAM

”Alt er Love” i teaterudgaven af den norske tv-series anden sæson. Fanny Bornedal er forestillingens kraftcenter i rollen som Noora, der ikke ved om hun skal blive eller gå.
Annonce
På den anden side
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her