*

Musik

Northside melder udsolgt

Der bliver 40.000 deltagere dagligt til den tre dage lange Aarhusfestival.

Amerikanske Frank Ocean er et hovednavn på årets Northside. Foto: Josh Brasted, WireImage

Der kan nu meldes udsolgt til Northside, og det er første gang, at Aarhusfestivalen kan melde udsolgt så tidligt. Northside foregår den 9.-11. juni. Med 40.000 deltagere i alt pr. dag bliver der tale om den hidtil største udgave af festivalen.

»Vi er meget stolte over, at så mange vælger at bruge deres weekend sammen med os på Northside,« udtaler festivalens talsmand, John Fogde.

»Vi har bevidst skruet op i år både i forhold til musikbudgettet, der har givet os mulighed for at hyre store navne som Radiohead og Frank Ocean, og i forhold til det øvrige indhold, der får et ekstra løft blandt andet med introduktionen af et nyt område på pladsen.«

»Så derfor er det fantastisk, at denne satsning er blevet modtaget så positivt, og at så mange glæder sig lige så meget til Northside, som vi gør,« udtaler John Fogde.

Arrangøren har ikke ønsket at oplyse, præcis hvor mange partout-og endagsbilletter der er blevet solgt.

Her er de navne, som optræder på Northside 2017:

Radiohead, Frank Ocean, The Prodigy, Richard Ashcroft, Run The Jewels, James Blake, Ride, Bastille, The 1975, Tom Odell, Thomas Helmig, Tina Dickow, Mø, Suspekt, Sort Sol, Rasmus Walter, Primus, Thomas Dybdahl, 2manydjs, The Afghan Whigs, The Kills, Veronica Maggio, Mando Diao, Helgi Jónsson, Agnes Obel, Peter Sommer & Tiggerne, Phlake, WhoMadeWho, When Saints Go Machine, Folkeklubben, Saveus, Chinah, Liss, Bisse, Lightwave Empire, IAMJJ og Off Bloom.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
Bundsgaard valgte at klage i stedet for at bage
Den aarhusianske borgmester var lørdag stærkt kritisk overfor Trafikstyrelsen. Styrelsen afviser kritikken, og oplyser i samme ombæring, at man onsdag forventer at give Letbanen tilladelse til at køre med passagerer, hvis Aarhus Letbane lever op til de nødvendige vilkår. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her