*

Musik

Manager fortæller detaljer om Cohens død

Sangskriveren var død tre dage før offentliggørelsen.

Foto: Chris Pizzello/AP

Sangeren og sangskriveren døde ikke dramatisk, men sov stille ind efter at være faldet midt om natten i sit hjem i Los Angeles.

Det fortæller hans manager til CBS.

»Han døde pludseligt, uventet – og fredfyldt,« sagde manageren Robert B. Kory i en officiel udtalelse. 

Han fortalte også, at Cohen faktisk døde 7. november, tre dage før offentligheden fik kendskab til hans død.

Den 82-årige Cohens helbred havde i månedsvis ikke været det bedste.

»Min far døde fredeligt i sit hjem i Los Angeles i vished om at have fuldført det, som han følte var et af sine bedste album. Han skrev helt indtil det sidste med sin unikke form for humor,« meddelte sønnen Adam Cohen i en udtalelse til det amerikanske musikmagasin Rolling Stone.

Han valgte også at dele sine tanker ved faderens død på Facebook, hvor han skrev om den tryghed, han havde oplevet derhjemme og om fascinationen af faderens musik.

»Jeg ville blot ønske, at jeg kunne have takket ham en sidste gang,« skrev han.

Robert Kory sagde ved meddelelsen om dødsfaldet, at det var et privilegium og en stor gave for ham at få lov at arbejde for den canadiske kunstner.

Cohen er allerede begravet. Det skete i smalle, familiære rammer i Montreal den 10. november, samme dag som hans død blev annonceret. En større mindehøjtidelighed i Los Angeles er dog ved at blive planlagt, oplyser hans repræsentanter.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her