Annonce
Musik

Lukas Graham spiller ved MTV-prisfest

The Weeknd er hovednavn til lørdagens musikshow, men også danske Lukas Graham skal optræde.

Den danske kvartet, bestående af Lukas Forchhammer, Mark Falgren, Magnus Larsson og Morten Ristorp, er nomineret til tre priser ved MTV EMA. Foto: Jens Henrik Daugaard

Det danske band Lukas Graham kan udfylde endnu en side i skrapbogen i denne weekend, hvor de spiller ved MTV's store musikshow EMA (Europa Music Awards).

Ved showet, der afholdes i Rotterdam, er den succesfulde kvartet desuden nomineret i de tre hovedkategorier "Best Push", "Best New" og "Best Song". Aldrig før har et dansk band været nomineret til hele tre MTV EMA-priser.

Lukas Graham aflyser i Australien, men melder sig klar til Danmark

Om Lukas Graham skal have de prestigefulde statuetter med hjem, bestemmer seerne, der kan afgive deres stemme på mtvema.com indtil den 5. november kl. 23.59.

Udover den danske trio kan publikum også opleve navne som The Weeknd, Kings of Leon, Bruno Mars, One Republic og Green Day ved showet.

Lukas Graham missede prestigefyldt MTV-pris

Lukas Graham, der i sommer lå nummer nummer to på den amerikanske hitliste Billboard Hot 100 med sangen "7 Years" flere uger i træk, var også nomineret til en MTV-pris i august ved MTV Video Music Awards i USA.

Dengang var det prisen for bedste nye kunstner, der var på spil, men desværre for Lukas Graham gik prisen til det amerikanske band DNCE.

Fakta: De vandt priserne ved MTV's store prisuddeling

Graham-drengene har i løbet af året været på turné i USA og gæstet en række store amerikanske talkshows og TV-programmer.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Husk at tale med djævlen

Hvis man kun hører sig selv og sine ligesindede, bliver man dummere og dummere for hver dag, der går.
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Guide til ski i Grønland: Her er der skisæson både sommer og vinter
Skimæssigt kan Grønland næppe konkurrere med Norge eller Alperne, hvis man foretrækker gode anlæg, store løjper og barer med afterskiing. Til gengæld er naturen i Grønland vildere, og bjergene en stor udfordring. Vi viser vej til fire store skioplevelser. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her