Musik

Kom i Prince-land for 100 dollars

Der er nu banet vej for, at den afdøde amerikanske musikers kæmpemæssige musikområde bliver en regulær turistattraktion.

Prince anno 1984 i "Purple Rain". Foto: Warner

Paisley Park i Minneapolis i USA var i en årrække kendt som popstjernen Princes hellige haller for pladeproduktion og privatliv. Hvis man blev lukket derind som musiker eller bare menneske, var man noget særligt.

Nu er der banet vej for, at Paisley Park kan blive betragtet som et museum på permanent basis, skriver flere amerikanske medier.

Siden Princes død den 21. april, han blev 57 år, har der indimellem været arrangeret ture rundt på ejendommen. Nu vil der for alvor komme gang i denne forretning for Bremer Trust, der har ansvaret for det 65.000 kvm store musikkompleks.

Det er et grønt lys fra The Chanhassen City Council i Minneapolis, der baner vejen for, at Paisley Park kan blive betragtet som en reel turistattraktion - på linje med f.eks. Graceland i Memphis, hvor Elvis Presley i sin tid boede og holdt hof. I øvrigt er det Graceland Hodlings, som ifølge Billboard.com skal stå for den daglige drift af Paisley Park.

Publikum på en tur rundt på Paisley Park kan efter sigende få lov til at se hans studie, hans musikpriser, hans kostumer, instrumenter, kunstværker og motorcykler. Der skulle også blive udstillet håndskrevne noter, som Prince nedfældede i forbindelse med arbejdet med et jazz-album. Der skulle også være adgang til øvelokaler og et særligt koncertsted, hvor Prince var vært for egne og andres optrædener.

Prince skulle have givet flere danske koncerter

Det fremgår af Paisley Parks officielle hjemmeside, at en tur til 38,5 dollars varer omkring 70 minutter, mens en særlig VIP-oplevelse løber op i 100 dollars, svarende til knap 700 kr. Men så får man også 100 minutter i Prince-land.

Det fremgår i øvrigt af hjemmesiden, at der ikke er adgang for børn under fem år.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
Camping 2018: Fire spørgsmål om campingtendenser
Eksperten Anne-Vibeke Isaksen fortæller om aktuelle campingtendenser og viser vej til nogle af de mest specielle og spændende campingpladser, det er værd at besøge i Danmark og Europa i 2018. 
Se flere
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her