Annonce
Musik

Ekstremt udmattet Lukas Graham aflyser koncerter

Forsanger skal hvile sig, inden flere koncerter venter i november.

Lukas Graham har opnået massiv international succes. Foto: Rich Fury/AP

Den svært succesfulde popgruppe Lukas Graham har hittet internationalt med numre som ”7 Years”, og på sommerens Northside festival i Aarhus resulterede hits som dette i øredøvende fællessang.

Gruppen har turneret intensivt gennem længere tid, men må nu aflyse en række koncerter, da forsanger, Lukas Forchhammer, er »ekstremt udmattet«.

Det skriver Billboard.

I den kommende weekend skulle Lukas Graham ellers have givet karrierens første koncerter i Australien - nærmere bestemt i Melbourne og Sydney.

En koncert i Ebisu Liquid Room i Tokyo onsdag i denne uge er også aflyst.

»Lukas lider af ekstrem udmattelse og er ude af stand til at optræde,« oplyser Frontier Touring.

Efter planen skal næste turné begynde i Vancouver i Canada i november. Der er planlagt koncerter frem til april næste år.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Bolig
Sådan beskytter du boligen mod vandmasserne
En af konsekvenserne ved klimaforandringerne er mere nedbør og risiko for hyppigere oversvømmelser. Se her, hvordan du sikrer din bolig mod vandet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her