Annonce
Musik

Justin Timberlake giver en ekstra koncert i Danmark

Timberlake giver to koncerter i Royal Arena i København.

Justin Timberlake er aktuel med albummet "Man of the Woods", som udkom den 2. februar. Foto: Christopher Polk/AFP

Der gik ikke mange minutter, før alle billetterne var revet væk.

Men stod du denne mandag forgæves i den digitale kø for at få billetter til Royal Arena, hvor popfænomenet Justin Timberlake optræder i august, får du en ny chance.

Ticketmaster har nemlig annonceret en ekstra koncert dagen efter den udsolgte, som finder sted den 4. august. Royal Arena kan rumme 16.000 gæster ad gangen.

Billetterne bliver sat til salg kl. 10 den 19. februar, og med mindre popstjernens popularitet daler drastisk i mellemtiden, skal man igen være hurtig på tasterne.

Timberlake, der i dag er soloartist, men som oprindeligt brød lydmuren som medlem af boybandet N*Sync, besøgte senest Danmark i 2014, hvor han spillede for 54.000 fans i Parken.

Den 37-årige sanger har netop udgivet albummet "Man of the Woods", som han nu turnerer verden rundt med.

Han har solgt 450.000 billetter i Nordamerika, og før han kommer til Danmark, besøger han bl.a. London, Amsterdam og Stockholm. I alt giver han foreløbig 16 europæiske koncerter.

Vil man krydse grænsen for sin drømmekoncert, kan han også opleves i Barclaycard Arena i Hamburg den 8. august.

Priserne for den oprindelige koncert i Royal Arena begyndte ved 450 kr. plus gebyr - de dyreste løb op i 1.000 kr. plus gebyr.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Om Fox-kritikken af Danmark: Når sandheden skal frem

Gennem generationer har danskerne valgt at opbygge samfundet anderledes end USA, hvilket aldrig har afholdt også danske politikere fra at kritisere amerikanerne for den måde, hvorpå de har valgt at indrette sig.
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik

Finaleflop ved Smukfest

Rasmus Seebach var på en umulig opgave, da han lukkede årets noget ramponerede Smukfest. Der var masser af regn og få tilskuere.
Annonce
På den anden side

Kommentar: Drengene i grotten siger noget om en journalistisk krise

Palle Weis
Historien om drengene i grotten havde alt, og heldigvis kom de alle ud i live, men mediedækningen afslører også en tilgang, hvor føleri er det styrende princip.
Annonce
Bolig
Danmarks svar på San Francisco: På toppen af alting bor borgparret fra Vejle
Ægtepar har adopteret middelalderstilen, siden de for halvandet år siden flyttede ind i Vejles nok mest specielle "borghus" med ”katakomber”, buer og hvælvinger. 
Se flere
Polaroid Originals OneStep 2: Det klassiske Polaroid er tilbage
Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her