Annonce
Musik

Justin Timberlake giver en ekstra koncert i Danmark

Timberlake giver to koncerter i Royal Arena i København.

Justin Timberlake er aktuel med albummet "Man of the Woods", som udkom den 2. februar. Foto: Christopher Polk/AFP

Der gik ikke mange minutter, før alle billetterne var revet væk.

Men stod du denne mandag forgæves i den digitale kø for at få billetter til Royal Arena, hvor popfænomenet Justin Timberlake optræder i august, får du en ny chance.

Ticketmaster har nemlig annonceret en ekstra koncert dagen efter den udsolgte, som finder sted den 4. august. Royal Arena kan rumme 16.000 gæster ad gangen.

Billetterne bliver sat til salg kl. 10 den 19. februar, og med mindre popstjernens popularitet daler drastisk i mellemtiden, skal man igen være hurtig på tasterne.

Timberlake, der i dag er soloartist, men som oprindeligt brød lydmuren som medlem af boybandet N*Sync, besøgte senest Danmark i 2014, hvor han spillede for 54.000 fans i Parken.

Den 37-årige sanger har netop udgivet albummet "Man of the Woods", som han nu turnerer verden rundt med.

Han har solgt 450.000 billetter i Nordamerika, og før han kommer til Danmark, besøger han bl.a. London, Amsterdam og Stockholm. I alt giver han foreløbig 16 europæiske koncerter.

Vil man krydse grænsen for sin drømmekoncert, kan han også opleves i Barclaycard Arena i Hamburg den 8. august.

Priserne for den oprindelige koncert i Royal Arena begyndte ved 450 kr. plus gebyr - de dyreste løb op i 1.000 kr. plus gebyr.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her