Annonce
Musik

Lana Del Rey er blevet sagsøgt af kendt band på grund af ny sang: »Deres advokater er ubarmhjertige«

Fejden har rod i sangerindens sang "Get Free".

Lana Del Rey bekræfter selv, at hun er blevet sagsøgt at Radiohead.

En musikalsk tvist udspiller sig i øjeblikket mellem en populær sanger og et verdenskendt band.

Allerede i weekenden løb der rygter om, at Radiohead ville sagsøge sangerinden Lana Del Rey for at have ladet sig inspirere lidt for meget af deres sang »Creep« under skabelsen af hendes egen »Get Free«.

Nu bekræfter Lana Del Rey selv, at hun er blevet sagsøgt.

»Selvom jeg ved, at min sang ikke er inspireret af »Creep«, så mener Radiohead, at det er tilfældet og kræver 100 procent af udgivelsen. Jeg har tilbudt op til 40 over de seneste par måneder, men de vil kun acceptere 100. Deres advokater har været ubarmhjertige, så vi ses i retten,« skriver hun på Twitter.

Radiohead har endnu ikke kommenteret sagen.

Bandet er selv tidligere blevet sagsøgt for netop »Creep«, som bandet The Hollies mente mindede for meget om »The Air That I Breathe«.

Sagen endte med et forlig, så folkene fra The Hollies er blevet krediteret som medforfattere og har fået økonomisk kompensation.

Lana Del Rey står bag hits som »Born To Die«, »Lust For Life« og »Summertime Sadness« og har tidligere spillet på blandt andet den danske festival Northside.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
Byrådet i Aarhus giver undskyldning til fyrede teknik-medarbejdere
»Det er en uforbeholden undskyldning for forløbet i sagen og kulturen i afdelingen,« sagde borgmester Jacob Bundsgaard (S), da et samlet Aarhus Byråd undskyldte over for en gruppe fyrede medarbejdere i teknik og miljø. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her