Annonce
Musik

Lukas Graham bliver hovednavn på Grøn Koncert i 2018

Den succesrige danske gruppe indleder den traditionsrige turné i København, hvor Grøn Koncert også slutter.

Lukas Graham Forchhammer (billedet) står i spidsen for Lukas Graham, som bliver hovednavn på Grøn Koncert. Foto: Rich Fury,/AP

Lukas Graham bliver hovednavn på Grøn Koncert i 2018.

Det slås fast i en pressemeddelelse. Her udtaler forsanger Lukas Forchhammer:

Grøn Koncert 2018

19. juli: København (Tiøren)

20. juli: Kolding

21. juli: Aarhus

22. juli: Aalborg

26. juli: Esbjerg

27. juli: Odense

28. juli: Næstved

29. juli: København (Valbyparken)

»Jeg føler, at Grøn Koncert var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk. Det var et utroligt stort kompliment for os.«

Grøn Koncert-turnéen begynder i København - på Tiøren - den 19. juli og slutter også i København med Valbyparken som adresse for arrangementet den 29. juli.

Det bliver 36. gang, at Muskelsvindfonden i samarbejde med Tuborg holder Grøn Koncert.

Lukas Forchhammer giver i pressemeddelelsen udtryk for, at det er noget ganske særligt at være med på netop denne turné rundt i landet.

»Jeg kan godt lide at komme ind på pladsen om morgenen, inden den er fyldt, og gå rundt og snakke med de frivillige, man har lært at kende de forgangne år. Det gør du ikke på andre festivaler, men på Grøn er der en helt særlig respekt mellem de frivillige, publikum og musikerne, fordi vi alle er der for at løfte den samme opgave,« udtaler frontfiguren i Lukas Graham.

Lukas Graham blev dannet i 2010 og fik siden succes herhjemme med blandt andet "Ordinary Things", "Drunk in the Morning" og "7 Years", som også blev et stort hit i USA.

Lukas Graham spillede senest på Grøn Koncert i 2015.

2018 bliver fjerde gang for popgruppen.

Det oplyses ikke i denne omgang, hvem der i øvrigt skal optræde på Grøn Koncert.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kommentar: Sorte Knud tog ordentligheden med ud af Danske Bank

Steen Rosenbak
At netop Danske Bank er involveret i en af verdenshistoriens største hvidvaskskandaler er kulminationen på to årtiers langsom nedbrydning af bankens kultur. Men banken er ikke den eneste aktør i affæren, der demonstrerer flosset moral.
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side

Kommentar: Københavns Universitet legitimerer krænkelseskulturen

Palle Weis
De nye retningslinjer for håndtering af krænkelser på Københavns Universitet skubber til en tendens, der er samfundsnedbrydende og fragmenterende.
Annonce
Biler
Audis nye elbil vender op og ned på bilnørders sprogbrug
Glem alt om hestekræfter, ventilløft og drejningsmoment. Fremtidens bilnørder snakker om rekuperation, ladetider og vandkølede elektriske drivaksler. Vi var med, da Audi lancerede en af de hidtil mest avancerede af slagsen. 
Se flere
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her