Musik

Guns N'Roses giver sommerkoncert i Odense

Axl Roses vokal vil kunne høres over Dyreskuepladsen i Odense til næste år, hvor bandet besøger Danmark.

Koncerterne begynder den 3. juni 2018 på Berlins Olympiastadion, og herefter fortsætter det med shows i Danmark, Storbritannien, Frankrig, Italien, Belgien, Spanien, Holland, Polen, Estland, Norge, Sverige samt flere shows i Tyskland. Foto: Vilhelm Stokstad/AP

Rockbandet Guns N'Roses kommer til Odense næste år.

Bandet lægger vejen forbi det fynske, som en del af deres "Not In This Lifetime Tour".

Koncerten finder sted på Dyreskuepladsen i Odense 6. juni 2018, skriver Livenation i en pressemeddelelse.

Det ikoniske rockband holder højt tempo i 2018, hvor de spiller i alt 12 stadionkoncerter på tværs af Europa og er hovednavn på flere festivaler.

Veloplagte rocklegender får ros trods elendig lyd i Parken

Koncerterne begynder den 3. juni 2018 på Berlins Olympiastadion, og herefter fortsætter det med shows i Danmark, Storbritannien, Frankrig, Italien, Belgien, Spanien, Holland, Polen, Estland, Norge, Sverige samt flere shows i Tyskland.

Billetsalget starter torsdag den 16. november klokken 10.00.

Allerede i år haft danske fans haft mulighed for at se "Not In This Lifetime Tour", da Guns N'Roses lagde vejen forbi Telia Parken en tirsdag aften i juni.

Her fik bandet ros for en veloplagt optræden af de aldrende rockikoner, men koncerten blev samtidig kritiseret for at have været præget af en dårlig akustik.

Den del bliver der dog mulighed for at råde bod på, når bandet kommer til Odense til næste år.

Guns N'Roses blev dannet i 1985 og udgav i 1987 deres debutalbum "Appetite For Destruction" - den bedst sælgende debutplade i USA nogensinde, der solgte 30 millioner eksemplarer på verdensplan.

Siden har de udgivet seks studiealbum og Axl Rose (vokal, klaver), Duff McKagan (bas), Slash (lead guitar), Dizzy Reed (keyboard), Richard Fortus (rytmeguitar), Frank Ferrer (trommer), og Melissa Reese (keyboard) er fortsat med at turnere.

/ritzau/
Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Rytmisk musik
Annonce
På den anden side
Annonce
Biler
Tænk dig godt om, før du køber en brugt dieselbil
Udbuddet af nyere brugte dieselbiler er pænt. Du skal helst gå efter en model med de nye Euro 6-motorer og dagligt køre motoren driftsvarm, for at det er en god idé, siger eksperter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her