Annonce
Film & tv

Thomas Blachman fortsætter i X Factor på TV 2

Når TV 2 i 2019 viser "X Factor" for første gang, er det med et kendt ansigt som en af dommerne.

"Der er intet program uden mig," siger Thomas Blachman. Foto: Martin Sylvest

Thomas Blachman fortsætter som en af dommerne i "X Factor", når underholdningsprogrammet i 2019 vises på TV 2.

Det skriver TV 2.

- Der er intet program uden mig. Man kan godt adskille mig fra Danmarks Radio, men man kan ikke adskille mig fra formatet "X Factor".

- TV 2 og DR - de skal have noget indhold, derfor er jeg nok den vigtigste i den lille treenighed, siger Blachman til TV 2.

DR har sendt "X Factor" siden 2008. I år viste DR programmet for 11. og sidste gang, da TV 2 har overtaget rettighederne.

Blachmans gruppe Place on Earth vandt i fredags årets udgave af sangkonkurrencen.

I den netop overståede sæson var Remee og Sanne Salomonsen de to andre dommere i programmet.

Remee har udtalt, at han har fået et tilbud fra TV 2.

- Jeg er blevet spurgt, men jeg har ikke svaret. Jeg ville lige over det her (finalen, red.), for det er for svært, når man står midt i det. Der er ikke ét moment, hvor jeg ikke har tænkt på det her i flere måneder.

- Jeg sover ikke om natten, for jeg vågner op med alle mulige idéer hele tiden, sagde Remee, der har vundet showet fire gange.

Blachman ser frem til at fortsætte i programmet.

- For mig er det ikke et spørgsmål om, at det hedder "X Factor". For mig er det et spørgsmål om at fylde noget ind, hvor der kan fyldes noget ind.

- Jeg kan ikke sidde og i al evighed skrive kronikker, men jeg har et talerør her, og det er jeg taknemmelig for, siger Blachman til TV 2.

TV 2's underholdningsredaktør, Dorte Borregaard, kalder Blachman for en unik dommer, der har været med fra begyndelsen af programmet i Danmark.

- Vi er meget glade for, at han vil fortsætte sin mission med "X Factor" hos os på TV 2.

- Han har altid stået for 100 procent ærlighed, hvad enten man kan lide det eller ej, hvilket er én af de kvaliteter, der har gjort ham til en unik dommer i showet.

- Desuden er han fantastisk dygtig til talentudvikling, siger hun i en pressemeddelelse.

Ida Corr, Soulshock, Cutfather, Lina Rafn, Pernille Rosendahl, Mette Lindberg og Anne Linnet har været andre dommere i programmet.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side

Kommentar: Måske skulle de læse lidt Hal Koch i SF?

Palle Weis
Boykotten af åbningsgudstjenesten viser, at nu fører også de folkevalgte an i den identitetspolitiske balkanisering af samfundsdebatten.
Annonce
Annonce
Biler
Ejerne tjekker bilen bedre før syn
Regler, som betyder, at bilen bliver sendt til omsyn ved selv små fejl, har fået flere bilejere til at tjekke deres køretøj, lyder foreløbige meldinger fra Applus og FDM. Færdselsstyrelsen afventer flere erfaringer. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her