Annonce
Film & tv

Se manden, der skal spille universets største rumlaban, Han Solo, i ny "Star Wars"-film

Ikke alle er lige tilfredse med valget af 28-årige Alden Ehrenreich som en ung Han Solo.

28-årige Alden Ehrenreich. Det er amerikaneren, der skal løfte den sorte laserpistol, blasteren, og bære den tunge byrde at spille Han Solo.

Ehrenreich bliver manden, der skal gå i fodsporene på intet mindre end et popkulturelt ikon i en kommende Star Wars-film, der følger den flabede rumsmugler i hans unge år (i præ-Dødsstjerne-tiden).

Og da du, kære læser, sandsynligvis gerne vil se, hvordan "unge Han Solo" ser ud med det samme, så lad os få det ud af galaksen. Her ses han på forsiden af magasinet Entertainment Weekly:

Ikke alle er tilfredse

De første trailere til filmen er offentliggjort, og selvom de er flotte (Chewbacca knurrer åndsfrisk, og Tusindårsfalken undviger tentakler fra et gigantisk rummonster), så er det ikke alle, der er tilfredse med valget af Ehrenreich som Solo.

Problematikken består ikke i, at Alden Ehrenreich er uprøvet. Han har i en forholdsvis ung alder medvirket i bl.a. Francis Ford Coppolas "Tetro", Woody Allens "Blue Jasmine" og Coen-brødrenes "Hail Caesar!".

Problemet er, helt banalt, at »Alden Ehrenreich ikke er nogen Ford«. Det skriver bl.a. Forbes Magazine, hvis skribent uddyber problematikken med ordene:

»Det store spørgsmål på alles læber før disse trailere var, hvordan en ny skuespiller overhovedet kan portrættere en ung Han Solo, uden at det bliver mærkeligt. Harrison Fords rapkæftede rumsmugler er, når alt kommer til alt, et kulturelt ikon, der er dybt indlejret i vores sociale bevidsthed. Selv ikke-fans kender Han Solo. Og Han Solo er - i modsætning til Batman og Spiderman og de skuespillere, der portrætterer dem - altid Harrison Ford.«

Bedøm selv, hvad du synes om den nye Han Solo i traileren nedenfor. Filmen har premiere den 23. maj i år.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her