Kultur

Ny musik fra afdød popstjerne

På 1-årsdagen for hans død udkommer nye sange med Prince.

Musikeren Prince døde den 21. april 2016 i en alder af 57 år. Nu udkommer der nye sange med popstjernen. Foto: Chris O'Meara/AP

Titelnummeret "Deliverance" er allerede tilgængeligt på iTunes og Apple Music for amerikanske lyttere, og fredag - på 1 års-dagen for Princes død - udkommer en hel ep med seks nye numre. Numrene er skrevet af Prince mellem 2006 og 2008, lyder det i en pressemeddelelse.

Ep'en indeholder blandt andet et medley med titlen "Man Opera". Det indeholder sangene "I Am", "Touch Me", "Sunrise Sunset" og "No One Else".

Ep'en er skrevet og produceret af Prince i samarbejde med Ian Boxil, der færdiggjorde sangene efter popstjernens død. Det skriver nme.com.

I en pressemeddelelse skriver Ian Boxil:

"Jeg mener, at "Deliverance" er en aktuel udgivelse - med alt, hvad der sker i verden i dag, og i lyset af årsdagen for hans død. Jeg håber, at mange vil nyde at høre Prince synge disse sange."

"Deliverance" udkommer desuden fysisk 2. juni.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her