Timm Vladimir vil lære aarhusianerne at lave mad

Amatørkokken vil etablere madkurser, hvor man både bliver bedre til at lave med og komme hinanden mere ved.

Artiklens øverste billede
Pr-foto

Nok er Aarhus kommet på selv Michelin-guidens verdenskort, men der er stadig plads til forbedring.

Det mener bagedyst-værten og amatørkokken Timm Vladimir, der nu åbner endnu en afdeling af sin madskole, Timm Vladimirs Køkken, denne gang i nyrenoverede lokaler ved Aarhus Havn.

Her vil han åbne tre kursuskøkkener, som vil invitere såvel private som virksomheder, som vil lave mad som en fællesskabsskabende aktivitet.

Timm Vladimir siger selv, at han længe har ønsket at komme til Aarhus og dele ud af sine erfaring med at lave mad.

"Et madkursus er en fantastisk relationsskabende oplevelse, som bringer folk tættere på hinanden samtidigt med at man lærer at lave nogle spændende retter, nye teknikker og har det sjovt,” siger han i en pressemeddelelse.

"Aarhus er en spændende by, som har gang i en meget spændende udvikling, når det kommer til mad og gastronomi, og mon ikke det også vil smitte lidt af på vores nye madskole. Vi glæder os til at hygge om vores gæster og lave noget fantastisk mad sammen.”

Planen er, at den nye madskole kan stå klar midt i august.

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.