Indland

Rotte lukker midlertidigt Aalborg Street Food

Spisestedet håber at genåbne fredag.

Skal du ud og spise i Aalborg i aften, må du vælge et andet sted end byens nye madmekka Aalborg Street Food.

Tirsdag blev stedet nemlig lukket ned, efter en rotte var blevet set løbe på gulvet.

Det skriver TV 2 Nord.

»Det super ærgerligt både for kunder og for de restauranter, der er her, men rotter, det er altså ikke sjovt, de skal bare ikke være her,« siger Isabel Enevoldsen, som er medejer af Aalborg Street Food til mediet.

Hun fortæller, at rotten ikke er blevet set siden morgenstunden og forsikrer, at alle køkkener er rottesikret.

Fødevarestyrelsen og et skadedyrsbekæmpelsesfirma har tirsdag eftermiddag været ude for at undersøge stedet. Rotter og fødevarer er en dårlig cocktail - bl.a. fordi de kan være bærere af bakterien leptospira icterohaemorrhagiae, som ifølge Fødevarestyrelsen kan føre til den potentielt dødelige sygdom Weils-syge.

Onsdag skal der foretages en ny kontrol. Når styrelsen har frikendt et sted, skal der gå mindst 48 timer, før det må genåbne.

Isabel Enevoldsen håber, at Aalborg Street Food atter vil kunne tage imod sultne gæster fra på fredag, fortæller hun til TV 2 Nord.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

JP mener: Regeringen har gode flytteplaner, men...

Skal der rettes en saglig kritik mod regeringens planer, er det, at de er for uambitiøse.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Vestbredden i Luxor: Rejse mod det evige liv
Den egyptiske by Luxor ligger i et område, der emmer af ældgammel kultur og mytologi. Grave og templer opført til ære for konger, dronninger og embedsmænd kan kombineres med en tur på kamelryg langs Nilen. 
Se flere
Viden
10.000 borgere finder nyt planetsystem
Borgervidenskab, eller på engelsk; citizen science, har endnu engang givet forskere en hjælpende hånd og fundet et planetsystem med fem – måske seks – hidtil ukendte planeter. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her