Annonce
Indland

Black Cobra for retten

Skud med pistoler på åben gade, et groft røveri mod en indsat i et arresthus og overfald begået med et koben og jernkøller. Sådan lyder nogle af anklagerne i den første store straffesag mod formodede medlemmer af gadebanden Black Cobra, som har base på den københavnske vestegn.

Et nævningeting i Østre Landsret skal i marts høre og se beviserne i sagen, som løber over adskillige dage. De tiltalte nægter sig skyldige.

Mændenes påståede tilhørsforhold til Black Cobra bliver et af temaerne under sagen. Black Cobra blev stiftet i Roskilde i 2000 og består ifølge politiet af bl.a. unge palæstinensere og tyrkere, men også unge danskere er med i kredsen omkring gruppen.

/ritzau/

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Djævlens bro fører til fransk Catalonien
Det rødgule catalonske flag vajer både på Pyrenæernes nord- og sydside. Men mens de fleste har hørt om det spanske Catalonien, er det franske Catalonien mindre kendt. 
Se flere
Bolig
Guide til fremtidens hygge-begreb: Med ikigai kan du give dit liv personlighed
Ikigai er en japansk livsvisdom, der handler om at søge mening med livet. Begrebet har eksisteret siden oldtiden, men er i dag ved at overgå hygge-begrebet. Her er nogle gode råd til, hvordan du selv kan bruge ikigai i indretningen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her