Annonce
Indland

Stå ret: Prins Nikolai blev inspiceret af stolt farmand

Både far og søn var i uniform, da de deltog i fejringen af Hærens Sergentskoles årsdag.

Prins Joachim og prinsesse Marie besøg på Hærens Sergentskole i Varde markerede også prinsens 30 års jubilæum fra skolen, hvor prins Nikolai i dag er elev. Foto: Lene Esthave/Ritzau Scanpix

Far og søn i trøjen.

Den snart 19-årige prins Nikolai er i øjeblikket sergentelev i løjtnantdelingen på Hærens Sergentskole på Varde Kaserne. Og her fik han onsdag fint besøg "hjemmefra" i forbindelse med skolens 108 års fødselsdag.

Prins Joachim, som selv er tidligere elev på skolen og har rang af oberst, var gæstetaler. Og da han i uniform med sabel, skridtede sergenteleverne af, var det selvfølgelig med sønnike, prins Nikolai, i forreste række.

Prinsesse Marie var også blandt gæsterne, og det var en stolt far og stedmor, der mødte den nu uniformklædte prins.

»Det er rørende at se ham, men det siger man ikke til en ung soldat. Vi er meget stolte af ham,« sagde prins Joachim ifølge dr.dk.

Flere billeder fra paraden her:


Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Lån dit værktøj og køkkengrej og spar penge
I stedet for at købe og opbevare ting, som kun sjældent bliver brugt, kan du låne dem på biblioteket, hos naboen eller på låneportaler på nettet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her