Annonce
Indland

Student fløjet til Rigshospitalet med alvorlige hovedskader

En HF-student faldt under studenterturen af og kom alvorligt til skade. Pårørende er underrettet.

Der er skrig, skrål og dytten overalt i landet, når de mange nye studenter fejrer at have færdiggjort deres ungdomsuddannelse med den traditionelle lastvognstur.

I Tappernøje på Sydsjælland blev en sådan køretur afbrudt på uhyggeligste vis, da en 19-årig mandlig student fra Zealand Business College faldt af lastvognen og slog hovedet alvorligt.

Det skriver Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Student ramte bro med sit hoved under studenterkørsel

Den unge mand er blevet fløjet med helikopter til Rigshospitalet. Vagtchef ved Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi Henrik Karlsen fortæller at manden faldt af lastbilen under kørslen, hvor efter han landede og slog hovedet alvorligt.

Politiet har tilkaldt en bilinspektør for at undersøge både vejforholdene og køretøjet.

»Der er ikke umiddelbart noget der tyder på problemer ved hverken lastbilen eller vejen. Det er formentlig sket ved, at studenten lænede sig ud af bilen,« siger Henrik Karlsen.

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

Kronik: Ungarn er fremtidens Europa

Kasper Støvring
Hvis EU fortsat intet gør for at løse flygtningekrisen og den politiske krise, kan Ungarn komme til at stå som billedet på fremtidens Europa, som flere vil lade sig inspirere af.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her