Dette er en kronik skrevet af en ekstern kronikør. Jyllands-Posten skelner skarpt mellem journalistik og meningsstof. Vil du skrive en kronik? Læs hvordan her.
  • For abonnenter

Snigende islamisering truer vores samfund

Dansk Folkeparti blev til som reaktion på en folkelig utilfredshed med de etablerede politikeres bagatellisering af, at den danske befolknings sammensætning ændrede sig radikalt. Vi sagde det allerede dengang, hvor ingen ville lytte. Og Dansk Folkepartis mission er ikke ovre.

Artiklens øverste billede
Den socialdemokratiske regering gør intet reelt for, at Danmark løser udlændingeproblemet. Der lempes hist og pist, mens man sidder på hænderne i forhold til at ruste Danmark imod den folkevandring, der truer, og som vil skulle tælles i millioner som følge af klimaforandringer, befolkningseksplosion og islamistisk terrorisme, mener Kristian Thulesen Dahl. Arkivtegning: Rasmus Sand Høyer.

I Dansk Folkeparti kan vi i år fejre vores 25-års jubilæum. DF blev skabt i et årti, hvor danskernes frustrationer over den ukontrollerede indvandring fra særligt Mellemøsten, Afrika og Balkan voksede i takt med, at den danske befolkningssammensætning ændrede sig dramatisk på relativ kort tid. Men der var ingen, der lyttede til danskerne. Politikerne over en bred kam latterliggjorde danskerne og deres bekymringer over indvandringen specielt fra muslimske lande.

Så til dem, som taler om, at vi i Dansk Folkeparti har færdiggjort vores opgave, er der bare at konstatere, at sådan er det ikke!

Socialde

Læs alle artikler i
én måned for 1 kr.
Gennemsnittet læser 69 artikler pr. måned –
sværvægterne læser 150 artikler pr. måned.
Kom godt i gang

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen