<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Luk her

Kommentar: Vi fra Suzanne Brøgger-æraen havde også sparket en uappetitlig mand helt ned i afgrunden

Medieveteran om MeToo: Overgreb er aldrig nogensinde okay, men vi skal huske, at vi kvinder også har drifter og kan tage initiativet.

Ulla Terkelsen: Verden er fuld af pop op-partier. Men udholdenhed er nøgleordet, Siddique

Silvio Berlusconi er pop op-partiernes grand old man. Lige nu kæmper den italienske populist ikke for et af sine mange politiske liv, men for det eneste rigtige; sit eget.

Kommentar: Politikere gør klogt i at betragte naturens kredsløb

Det er blevet moderne for regeringsledere i vor tid at styrte sig selv i afgrunden eller blive styrtet, mens de er ret unge. Det er ikke altid lige let, spørg bare Lars Løkke.

Kommentar: Berlin er ikke en by i Rusland

Møgsager kan føre til topposter andre steder. Men der er dog grænser for vennetjenester, viste ugens meget omtalte sag om Thomas Ahrenkiel.

Ulla Terkelsen: De faldt af toget, da DDR blev kørt over. Nu tager de hævn i højresvinget

Debatten om, hvordan Vesten koloniserede DDR, da regimet faldt, stopper aldrig. Ikke mindst fordi efterveerne fra det hurtige skifte stadig sætter deres præg på tyskerne.

Ulla Terkelsen: Vi skal vænne os til at blive irettesat

Tyskere holder sig ikke tilbage fra at irettesætte andre, hvis de møder adfærd, der ikke er passende. Sådan er vi danskere ikke, men måske skal coronakrisen lære os, at det er i orden at sige sin mening til andre – og selv blive korrekset.

Ulla Terkelsen: Maskerne symboliserer kampen mellem sandhed og myte

I Berlin bærer næsten alle masker, hvor det er påbudt. Men protesterne imod det, nogle opfatter som et statstyranni, er også synlige. Er dem med maskerne de sande helte?

Ulla Terkelsen: Jeg ville se Venedig se ud som dengang – halvtom og uden horder af turister

Jeg satte gode venner stævne i Venedig, tog naturligvis med toget og glædede mig til at gense byen, uden at den var ved at drukne i mennesker.

Lad briterne sejle deres egen sø. Nu er det tyskerne, vi skal interessere os mere for

Briterne driver længere og længere væk fra Europa. Så hvorfor er det, at vi ikke interesserer os mere for Tyskland, tysk sprog og kultur, men i stedet taler engelsk og følger intenst med i alt, der sker i USA?

Ulla Terkelsens verden

Ulla Terkelsen (f. 1944) har været korrespondent i årtier og er kendt for sin store viden og gennemslagskraft på skærmen. I sin klumme i Jyllands-Posten skriver hun om den verden, vi lever i.

Premium Tophistorier