Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her
  • For abonnenter

EU vil have os til at spise mere kød midt i en klimakrise

Artiklens øverste billede
Så længe landbrugsstøtten betyder, at det grønne alternativ til frikadeller koster 30-50 pct. mere end hakket svin, kommer danskerne næppe til at spise klimavenligt, mener Malena Sigurgeirsdóttir. Arkivtegning: Rasmus Sand Høyer

Julen står for døren, og det betyder kravlenisser, adventskranse og – i særdeleshed – julemad i lange baner.

Knaldgode deals på æbleskiver dukker op i hver reklameblok, og i den første tilbudsavis, jeg åbner, kan jeg få fingrene i en nakkekam for kun 13,95 halvkiloet. Faktisk kan en forbruger på grund af de historisk lave svinekødspriser få en flæskesteg for helt ned til 20 kr. og derudover købe et kilo oksekød til en sølle 50’er.

Før du kan komme en embal

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Del artiklen