Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Hvem har accepteret ødelæggelsen af Europa?

I Danmark har vi bremset den triste udvikling som følge af en relativt stram udlændingepolitik, men i Tyskland, Sverige og Frankrig er udviklingen stadig deprimerende.

Artiklens øverste billede
Hvis multikultur skulle være godt, hvorfor er det så kun på det europæiske kontinent, at vi skal have denne ødelæggende kultur?Arkivillustration: Rasmus Sand Høyer

Hvem har egentlig nogensinde vedtaget, at Danmark – og for så vidt resten af Europa – skal være multikulturelt med en oprindelig befolkning, der svinder ind til fordel for en arabisk-afrikansk indvandrergruppe, der vokser?

Når jeg spørger, er det, fordi denne udvikling har været i gang de seneste 40 år.

I Danmark har vi dog bremset og svækket den triste udvikling, grundet vores relativt stramme udlændingepolitik. I Tyskland, Sverige og Frankrig er udviklingen dog stadig dybt deprimerende.

Sandheden er, at vi i Europa er godt i gang med at skyde os selv og vores fremtid i foden. Ikke bare med en flammekaster, nej, med en bazooka.

Hvordan har nogen kunnet acceptere en udvikling, som ingen vælgere nogensinde aktivt har sagt “ja tak” til? Bevares, jeg er klar over, at et større sammenrend af midterpartier og establishment-partier har kendt til udviklingen i årevis uden at sige fra.

Flertallet af politikere har ikke fattet, at multikultur reelt gør den oprindelige befolkning “hjemløs” i eget hjem – nemlig i vore egne nationalstater.

For hvis multikultur – der for Europas vedkommende i praksis reelt blot tillader, at islam gradvist tromler de kulturkristne og nationalt forankrede værdier – skulle være godt, hvorfor er det så kun på det europæiske kontinent, at vi skal have denne ødelæggende multikultur? Hvorfor står landene verden over ikke i kø for at blive kulturelt beriget fra Afrika og Mellemøsten?

Sandheden er, at vi i Europa er godt i gang med at skyde os selv og vores fremtid i foden. Ikke bare med en flammekaster, nej med en bazooka. Jeg tvivler ærlig talt på, at der reelt findes ét lykkeligt og holdbart samfund i verden, hvor multikultur reelt har fungeret i praksis over mange generationer.

Multikultur hviler på en utopisk og håbløs idé. Det er en kunstig og menneskeskabt konstruktion. Hvorimod en nationalstat som Danmark er modnet gennem tusinde år og bygger på et fundament af nationale værdier, vores kulturkristne ånd, en relativt monokulturel befolkning med fælles sprog og historie, minder og nationale glæder og sorger. Danmark er ikke konstrueret af dagdrømmere og ideologer, men af hverdag, medgang og modgang igennem generationer, som har tømret os sammen.

Det er netop denne erkendelse, der har fået mig til at tænke over, hvem der dog har tilladt, at det glider os af hænde? Hvorfor kan kunstige idéer og ismer blive vigtigere end at bevare det mest succesfulde samfund i verden?

For det er, hvad der sker, når den politiske overklasse vægter hensynet til forældede konventioner, udenlandske kriminelles menneskerettigheder eller golde ideologiske overvejelser over hensynet til Danmark og danskerne.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.