Dette er et debatindlæg: Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

EU er lig Europas Undergang

Den friserede, makeup'ede retorik galopperer derudad, når fædrelandskærlighed bliver sidestillet med 1930’er-nationalisme, og sund, begrundet skepsis over for indvandring bliver kaldt racisme.

Artiklens øverste billede
EU er blevet synonymt med åbne grænser alias migration. EU styrer helt bevidst de europæiske nationalstater lige lukt i afgrunden. Arkivtegning: Rasmus Sand Høyer

Hvad har den ungarske milliardær George Soros, den franske præsident Emmanuel Macron og den tyske kansler Angela Merkel til fælles? Elementært. De er inficerede af en globalistisk og multikulturalistisk dagsorden tilsat lige dele ideologi og magtbrynde – og så er de snotligeglade med, at menigmand m/k betaler prisen for deres arrogance og storhedsvanvid.

Hva’beha’r? Om jeg er blevet ramt af en hjerneblødning med denne opgørssalut mod EU’s imperieprojekt? Glem dét figenblad. Jeg er ved min fornufts fulde brug steget ombord i helikopteren og konstaterer herfra, hvad der er sket med Danmark, siden den fatale udlændingelov i 1983 åbnede en kongevej for migration udløst af fejlslagne stater og bevidst EU-politik. Senest kronet med den skæbnesvangre Marrakesh-aftale, som Merkels skødehund Lars Løkke følte sig kaldet til at underskrive: Europa skal overtage Afrikas befolkningsoverskud. Millioner af mennesker skal spredes ud over europæisk territorium, så velfungerende nationalstater kan nedbrydes og omdannes til marionetbønder i elitens skakspil. Den såkaldte elite, der nok skal vide at hytte deres eget skind bag mure.

EU er blevet synonymt med åbne grænser alias migration. EU styrer helt bevidst de europæiske nationalstater lige lukt i afgrunden. Magthaverne vil ikke standse migrantstrømmene. Alt for mange (herunder en række politikere) har ikke fattet den snævre sammenhæng mellem Lissabon-traktaten, Schengen-aftalens åbne grænser og Den Europæiske Menneskerettighedskonvention. Disse tre er uløseligt sammenflettet, så hvis Folketinget og Danmark skal vinde sin suverænitet tilbage, hedder opskriften: daxit. Reformer er ikke muligt. Det vidste briterne, da et flertal stemte for ”leave”. De ville være herre i eget hus og ikke styres af EU-adelen og dens ridefogeder.

Jeg er ved min fornufts fulde brug steget ombord i helikopteren og konstaterer herfra, hvad der er sket med Danmark, siden den fatale udlændingelov i 1983 åbnede en kongevej for migration udløst af fejlslagne stater og bevidst EU-politik.

Derfor ved EU-aristokratiet også præcist, hvad de gør, når det ikke har villet give Storbritannien en ordentlig brexitaftale. Det er EU’s ledere magtpåliggende at gøre brexit til en så giga katastrofe for englænderne som overhovedet muligt. Tænk, hvis overgangen til status som ikke-EU-land viste sig at være en økonomisk gevinst for Storbritannien. Tænk, hvilke gode idéer det kunne sætte i de resterende EU-landes befolkningshoveder.

Foreløbig har de euromilliarder og manipulerende mainstream-medier, EU har til rådighed 24/7, haft deres effekt: Danskernes opbakning til EU-medlemskabet er vokset, siden briterne gennemførte deres brexitfolkeafstemning i 2016. Desværre, fordi alt for mange danskere lider af den illusion, at medier som DR og TV 2 dækker virkeligheden.

Slagsiden imødegås massivt på internettet, hvilket da også er grunden til, at EU har sat så hårdt ind med at indføre censur her. I dag er det med få undtagelser de alternative (sociale) medier, der leverer sandhederne. For der er en sandhed: To plus to er stadig lig fire, og EU er lig Europas Undergang. Noget er faktuelt i denne verden, og noget er løgn. Det kan selv de seneste 50 års hjernevask med socialkonstruktivisme og ”narrativer” ikke bortforklare. Derfor er Facebook, Youtube, diverse blogs på nettet mv. også en trussel for magthaverne. Derfor bliver der lukket ned for en Tommy Robinson. De alternative medier leverer et andet perspektiv end de fortielser og fordrejninger, alt for mange mainstream-medier og det store flertal af levebrødspolitikere spiser deres befolkninger af med. Men EU solgt som ”fredens projekt” er lige så langt ude i hampen som islam solgt som ”fredens religion”. Den friserede, makeup’ede retorik galopperer derudad, når fædrelandskærlighed bliver sidestillet med 1930’er-nationalisme, og sund, begrundet skepsis over for indvandring kaldt racisme.

Hvorfor fremturer EU med den absurde påstand om de onde nationalstater og de gode unioner, når sagen forholder sig stik modsat? Når det netop er etableringen af kulturelt homogene nationalstater uden mindretalsdominerede områder, der har skabt fred i efterkrigstidens Europa? Alt imens multikulturelle stater har været kilde til ustabilitet, konflikter og mistillid? Eksemplerne på deres kaoskraft er legio: Nigeria, Algeriet, det forhenværende Jugoslavien, Sovjetunionen m.fl.

Libanon er et skoleeksempel på de ulykker, der opstår, når religion og kultur kolliderer og politiseres. De kristne var i flertal for et kvart århundrede siden, men mange af dem er emigreret, og de flygter fortsat, så gruppen hele tiden bliver mindre.

I skrivende stund foregår der i Danmark og resten af EU-landene en kamp om territorier, der også tager form af en islamiseringsproces. De fleste migranter kommer fra muslimske lande. En befolkningsudskiftning er i fuld gang – demografien taler sit tydelige sprog – og der er allerede tabte territorier i Danmark, hvor sharia råder. Det er endnu ikke gået så galt som i Sverige, men det bedste, der kan siges om vort broderland, er, at dets eksploderende voldtægtsantal og mafiatilstande viser vejen, ad hvilken Danmark ikke skal gå.

Europaparlamentsvalget venter lige om hjørnet. Det samme gør et folketingsvalg. Venstrefløjen og de politisk korrekte medier vil gøre alt for at holde udlændingepolitikken og den demografiske gyser ude af valgkampen. De vil tale klima, de vil tale sundhedspolitik, og de vil påstå, at indvandringen er under kontrol: Se bare, hvor få asylsøgere der kommer om året.

Halli-hallo, og må jeg be’ om mine himmelblå: 6.885 – så mange fik enten asyl eller kom til Danmark ved familiesammenføring i 2018. Så glem alt om regeringens påstand om »en stram udlændingepolitik«. Det er løgn og latin. Ej heller er mængden af migranter, der får ophold i landet, reduceret væsentligt. Det betyder, at andelen af ikkevestlige migranter og efterkommere vil stige. Danmark vil være forandret for altid, og den igangværende udvikling betyder døden for Europa, som vi kender det.

De fleste danskere ønsker en stram udlændingepolitik og bryder sig ikke om et perspektiv, der vil tvinge deres pigebørnebørn i tørklæde. Men en ændret udviklingsretning opnås alene ved at gøre op med de selvbestaltede EU-regenter, der giver fanden i deres undersåtter.

Det spørgsmål, du skal stille – og lad være med at stikke hovedet i busken, for islam går ikke væk – er: Ønsker du, at Danmark og andre suveræne, europæiske stater skal bestå som samfund båret af velstand, velfærd og tillid? Og er du parat til at værne om de vestlige demokratier?

Hvis svaret er ja, så gå i tænkeboks, før du går i valgboksene. Glem alt om højre-venstre. Glem alt om rød-blå. Det er rent røgslør. Kun hvis vi kommer ud af EU-magthavernes totalitære jerngreb, er der en fremtid og et håb. Stem på en politiker, der vil den vej.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.