Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Tilbage til tiden med den jyske trafikmafia

Regeringens nye udspil om fordobling af tilskud til sikring af 110 km jysk kyst mellem Lodbjerg og Nymindegab er en repetition af tiderne med den jysk trafikmafia. Danmarks samlede kystlinje på 7.341 km opnår altså kun tilskud til nødvendige tiltag for 110 kilometers vedkommende – den samme strækning, som i 30 år er fejlfodret for 3 mia. kr., fordi der ensidigt er fikseret på sandfodring uden nogen som helst forståelse for helheden af naturens fremtoning. Sandet forsvinder - uanset hvor meget man pøser på, da det ikke kan blive liggende uden hjælp fra lægivende “hård” sikring eller andre sandbevarende tiltag i havet/forstranden eller på land.

Som ordførende for et kystsikringslag og pensioneret kystsikringsentreprenør må jeg sammen med talrige andre inderligt protestere mod ensidigheden og forfordelingen af den jyske vestkyst, selvom der er et par afladsgaver til to småenklaver, hvor især politikere er opstillet eller har deres sommerhybel.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Mærkværdige kystsikringsforslag fra minister

Ella Maria Bisschop Larsen, præsident, Danmarks Naturfredningsforening | Jørgen Jørgensen, formand, Danmarks Naturfredningsforening, Hjørring

At give sommerhusejerne ved Lønstrup lov til at lave hård kystsikring hjælper hverken dem eller naturen – det er en helt og aldeles tom gestus.
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu

The Sound of Brexit

Som den gamle musicalklassiker handler brexit om to parter, der skal finde hinanden under vanskelige omstændigheder.
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Kvinde æresdræbt d. 9. september i Århus

Jaleh Tavakoli
Et menneske må være dydig og have ære. Et menneske lever for sin dyd/ære. Kvinder med dårligt blod [af familier der lever uden ære] skal holde sig væk. Kvinder som dig.

Blog: Bryd med bankernes magt, split dem op

Signe Munk
Får vi ikke stækket bankernes magt i samfundsøkonomien, så bliver det fællesskabet, som holder for, når det går galt.

Blog: S bremser dansk økonomi med myter

Morten Løkkegaard
Socialdemokratiet har sammen med fagbevægelsen i årevis pustet til myten om, at østeuropæere, der arbejder i Danmark, dumper lønnen og forringer vilkårene for danskere. Problemet med den fortælling er bare, at det er forkert.

Amerikansk kommentator: Den israelsk-palæstinensiske fredsproces er død

David Ignatius

kommentator, The Washington Post

At tale om palæstinensiske rettigheder nu om dage vækker foragt eller udløser blot en gaben. Palæstinenserne er gårsdagens problem. Selv araberne er trætte af deres stejle krav.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her