Annonce

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Lærernes lille ABC

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen (ABC), blev igen, igen den lille.

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen (ABC), blev igen, igen den lille.

Med ikke mindre end Danmarks samlede fagforbund og en musketéred i ryggen lykkedes det alligevel ikke for ham ved de nyligt afsluttede overenskomstforhandlinger

Det må kaldes en Danmarkshistorisk præstation.

Hans »De tror, det er dem, der bestemmer. Gu´ er det da ej. Det gør vi«, klinger utroligt hult, selv om det blev sagt, mens han troede, mikrofonerne var slukket.

For det var jo alligevel dem, der bestemte. At lærerne ikke skulle have en arbejdstidsaftale. Med sådan en udmelding bliver man ligesom tvunget til at vise, hvem der bestemmer, ikke?

Og det er såmænd bare det seneste af de enorme nederlag, Danmarks lærere har måttet sluge med Anders Bondo Christensen ved roret.

Kære lærere. I kommer ikke et skridt videre, medmindre i vælger en anden formand. For den siddende går åbenbart ikke selv. Selv om enhver med respekt for sig selv ville have taget konsekvensen af så store nederlag på sine medlemmers vegne.

Men han kan åbenbart ikke engang den lille ABC. Er der en overlærer til stede?

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet – klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Karsten Søbergfhv. lærerGlumsø
Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelse af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Demokratiet i EU er råddent

Anders Vistisen
EU prædiker åbenhed og ytringsfrihed, men er selv med til at begrænse ytringsfriheden.

Blog: Nej, Venstre. Social dumping er ikke en myte

Christel Schaldemose
Venstres Morten Løkkegaard spørger, om Socialdemokratiet bruger overdrivelse og frygt i debatten om social dumping. Spørgsmålet kan med rette sendes videre til Løkkegaard selv.

Blog: Legal babyvold

Sonja Mikkelsen
Omskæring af børn hører ikke hjemme i et demokratisk retssamfund

Debat: Kina er hverken ond eller god

Hans-Henrik Holm
Vi har to verserende historier om Kina i Vesten. Den ene ser Kina som en ny truende supermagt. Den anden ser Kina som et nyt, stort marked, som vi skal erobre den størst mulige del af.
Annonce
Bolig
Danskernes design: Vi eksperimenterer på badeværelset, men køkkenet skal stadig være hvidt
Individualitet, farver og sanselighed er blandt nøgleordene, når blikket kastes på de nye køkkener og badeværelser. Det individuelle præg er centralt, ligesom behovet for at nyde materialer og design fylder. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her