<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Dette er en annonce. Luk her
Søren Gade

Blog: Vi må aldrig tage kærligheden til vores land for givet

Vi skal ikke acceptere, at folk fra andre lande kommer hertil og udnytter vores gæstfrihed. Kriminelle udlændinge, der render rundt med et langt kriminelt cv, har intet at gøre her.

Blog: Danske skattepenge frådses væk på udenlandske studerende

Er den sande skandale de mange penge, som uddannelsesinstitutionerne bruger på at lokke udenlandske studerende til Danmark på de danske skatteborgeres regning? Nej, skandalen er deres motiv bag.

Blog: Er der en voksen til stede?

Mine gamle kolleger i Folketinget må vågne op: Markedsføringen af spil​ er stukket totalt af, og det bør stoppes omgående. Ikke kun ved at fjerne dem i bedste sendetid. Nej, med et totalt forbud.

Blog: Stop GDPR-vanviddet, og lav reglerne om

Vi skal beskytte borgernes personfølsomme oplysninger mod misbrug fra virksomheder og myndigheder. Selvfølgelig skal vi det. Men ikke med regler så rigide og umulige, at de spænder ben for ganske almindelig sund fornuft.

Blog: IS-mødre skal ikke tilbage til Danmark

Vi må ikke importere sikkerhedsrisici til Danmark, som mødrene i den grad må siges at udgøre. De har allerede truffet et valg. De har valgt at være landsforrædere.

Blog: Danske fiskere får mindre bøvl og mere tillid

Danske fiskere vil i fremtiden opleve mindre bøvl med den nye forordning om fiskerikontrol, som Europa-Parlamentet vedtog i denne uge.

Blog: Danmark skal blive ved med at være et landbrugsland

Vi ikke behøver at smadre landbrugssektoren for at gå forrest i klimakampen. Danmark står for 0,1 pct. af verdens samlede CO2-udledning.

Blog: Danmark har brug for et coronapas

Selvfølgelig skal vi passe godt på de sårbare, men vi har også en forpligtelse til at sørge for de virksomheder, der er hårdt ramt af coronakrisen, og som tjener penge til samfundet.

Blog: Er Danmark splittet op i to halvdele med land og by på hver sin side?

Hvorfor er vi jyder så vrede, at vi bliver ved med at tale så meget om forskellen på land og by? Det er der mange gode forklaringer på.

Blog: Vi må aldrig glemme Holocaust

Holocaust er et mørkt og dystert kapitel i verdenshistorien, som vi aldrig må glemme. Vi skal gøre alt for, at historien ikke gentager sig – særligt i en tid med stigende antisemitisme i Danmark.

Blog: Hjælp nu de styrtblødende virksomheder

Det er på tide, at regeringen og Folketinget giver vores erhvervsliv et velment plaster til dets styrtblødende sår. For vi har et ansvar over for det danske erhvervsliv og for de mange mennesker, hvis levebrød er på spil.

Blog: Farvel til bandelederen Shuaib Khan – bliv nu væk!

Det glæder mig, at det i går kom frem, at Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol mener, at Højesterets afgørelse om at udvise bandelederen Shuaib Khan var helt på sin plads.

Blog: Har EU spillet fallit i vaccinekapløbet?

Briterne og israelerne er hurtigere til at få vaccineret befolkningen. Det burde også kunne lade sig gøre her.

Blog: Giv ludomanerne et forbud mod spilreklamer i julegave

Vi skylder ludomaner og deres pårørende en gang for alle at få skabt et forbud mod spilreklamer, både på nettet og på tv.

Blog: Europas fremtid skal ikke være føderal

En konference om Europas fremtid risikerer at blive et skalkeskjul for de kræfter i Europa, som ønsker større centralisering og mere magt til EU. 

Blog: Højere EU-budget bliver uden min stemme

Jeg kan ikke sige ja til en øget pengeregn og mere føderalisme. Vi skal være med i EU, men vi skal ikke være til grin for vores egne penge.
Mere
Profil
Søren Gade (f. 1963) er medlem af Europa Parlamentet for Venstre, hvor han er næstformand for fiskeriudvalget og medlem af udvalget for transport og turisme samt udvalget for borgernes rettigheder og retlige indre anliggender. Han er desuden tidligere medlem af Folketinget, gruppeformand og forsvarsminister for Venstre. Bloggen vil spænde vidt – lige fra store EU-dagsordner til højspændingsledninger i Vestjylland. Søren Gade bor i Holstebro.
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
13.06.21, 10:00
Et sundt samfund reflekterer over tidens toneangivende sandheder og ligger hverken under for magelighed eller konspirationsteorier om hudfarve og køn. Læs mere
Af Desiree Ohrbeck
12.06.21, 22:30
Når man er i chok, træffer man irrationelle beslutninger – UEFA burde have insisteret på at aflyse kampen. Læs mere
Af Birthe Rønn Hornbech
12.06.21, 08:53
Mette Frederiksens indskrænkning af valg af gymnasium, bør føre til flere private gymnasier Læs mere
Af Marie Høgh
11.06.21, 15:30
Staten forgriber sig på borgernes initiativ og civilsamfundets frihed, når man vil fordele elever på gymnasier efter forældres indkomst. Læs mere
Af Mikael Jalving
11.06.21, 10:58
Regeringens mangfoldighedssocialisme skaber ny grobund for private gymnasier. Læs mere
Af Søren Gade
10.06.21, 11:00
Vi skal ikke acceptere, at folk fra andre lande kommer hertil og udnytter vores gæstfrihed. Kriminelle udlændinge, der render rundt med et langt kriminelt cv, har intet at gøre her. Læs mere
Af Martin Ågerup
09.06.21, 23:48
Hvis Pelle Dragsted fik magt, som han har agt, vil det økonomisk gå Danmark som vi har set det gå alle andre socialistiske eksperimenter i verdenshistorien – og der har efterhånden været ca. 30 af dem Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
09.06.21, 15:22
Skal et nyt dansk IOC-medlem være den mest oplagte med de rigtige holdninger eller en, som forstår magtspillet blandt afdankede sportsstjerner og mellemøstlige sheiker? Læs mere
Af Gitte Seeberg
09.06.21, 07:53
Jeppe Kofod og Joy Mogensen vil ikke afvise at tage til VM i Qatar om halvandet år. Det er uacceptabelt. Regeringen må stå op for menneskerettighederne ved at trække en streg i sandet. Sport og politik kan ikke adskilles. Læs mere
Af Utku H. Güzel
07.06.21, 16:00
Danske politikere og medierne har været medvirkende til at skabe fremmedhadet. Politikerne har i årevis talt nedladende om folk fra Mellemøsten og udstillet dem som Danmarks største problem. Læs mere