• For abonnenter

Frokostrestaurant tilbyder smørrebrød på højt niveau: »Folk vil gerne overraskes«

På Restaurant Anx i Aarhus har man sat sig for at gøre det danske frokostbord til en gastronomisk oplevelse. Men kan det overhovedet lade sig gøre – og hvad siger danskerne til at betale 170 kr. for en håndmad?

Artiklens øverste billede
Ambitionerne er høje på Wassim Hallals frokostrestaurant Anx, der har givet det klassiske danske smørrebrød en – efter stjernekokkens mening – tiltrængt opdatering. Arkivfoto: Joachim Ladefoged

Smørrebrød er langt fra bare et stykke rugbrød med pålæg på. Det mener stjernekokken, Wassim Hallal, der ejer og driver Michelin-restauranten Frederikshøj og den forholdsvis nyåbnede frokostrestaurant Anx.

Anx ligger – som navnet antyder – i et anneks til Frederikshøj, og her kan man få et udvalg af smørrebrød og tarteletter til mellem

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.