• For abonnenter

»Der er lige så meget dybde i smagen på et knoldselleri som i et godt glas hvidvin«

Foråret kommer til at kunne smages på tallerkenen hos Michelin-restauranten MeMu i Vejle. På denne tid af året skal råvarerne behandles nænsomt, siger chefkokken Michael Munk.

Artiklens øverste billede
Michael Munk (th.) anbefaler alle retter med rogn som en oplagt forårsret. Arkivfoto: Martin Lehmann

I 2018 sikrede Restaurant MeMu den første Michelin-stjerne til Vejle. Gourmetrestauranten, beliggende i hjertet af byen, er drevet af ægteparret Michael Munk og Mette Derdau, og med de to i spidsen har stedet formået at holde fast i den prestigefyldte stjerne. Det er ikke en nødvendighed at bruge råvarer, der er i sæson og en lokalt forankret

Mere som dette

Andre læser

Mest læste

Mest læste Finans

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.