Film & tv

Disney løfter sløret for endnu tre Star Wars film

Det er instruktøren bag seriens ottende kapitel, Rian Johnson, som skal stå for den nye trilogi.

På billedet ses instruktøren bag Star Wars: "The Last Jedi", Rian Johnson. Disney har annonceret, at han skal stå i spidsen for endnu tre nye film i den populære filmserie.

"The force will be with you. Always."

Sådan lød det fra Obi-Wan Kenobi til en ung Luke Skywalker tilbage i den fjerde film i Star Wars-sagaen.

Og noget tyder på, at han ikke tog helt fejl dengang.

The force er ikke med Trevorrow: Star Wars-instruktør har forladt projektet

For Disney, der købte rettighederne til Star Wars fra Lucasfilm i 2012, har netop løftet sløret for endnu en filmtrilogi i serien, der skal udspille sig i en galakse langt, langt borte.

Det er instruktøren bag den ottende film i serien Star Wars: "The Last Jedi", Rian Johnson, der skal stå for de tre nye film.

På Star Wars' hjemmeside står der, at de nye film i serien ikke vil omhandle Skywalker-familien men derimod vil »introducere karakterer fra nye hjørner af galaksen, som Star Wars hidtil ikke har udforsket.«

Star Wars-instruktør advarer mod at se den nye trailer

Disney har ikke offentliggjort udgivelsesdatoer for de nye film. Hvilket giver god mening, da seriens ottende kapitel først har premiere til december, og da seriens niende kapitel forventes at udkomme i 2019.

Star Wars-skuespiller er død: Fik hjertestop på fly

Med afsløringen af den nye trilogi bringer Disney det totale antal Star Wars film op på 15, hvis man medregner de tre "spin-offs."

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Bolig
Disse renoveringer kan betale sig i det tidlige forår
Nogle boligprojekter som indendørs pudse- og malearbejde kan være billigere at få lavet i den kommende tid, hvor vejret stadig er ustadigt og koldt. 
Se flere
Test af 4 soundbars: Klip kablerne i tv-stuen
Hjemmebio er stadig bedst med ordentlig surround-lyd. Men det må gerne være praktisk – som med disse soundbars, der har trådløse baghøjttalere. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her