Film & tv

Star Wars-instruktør advarer mod at se den nye trailer

Undgå den nye trailer, hvis I ønsker den fulde biografoplevelse, skriver instruktør.

Billedet viser en scene fra den kommende episode i Star Wars sagaen: "The Last Jedi." Filmen har premiere i de danske biografer d. 13. december 2017. Foto:AP

Det er sjælendt set, at en instruktør går ud og opfordrer fans til ikke at se reklamen for sin kommende film.

Det er dog præcis hvad instruktør Rian Johnson har gjort. Han skriver på de sociale medier, at fans som ønsker den fulde biografoplevelse skal undgå at se den nye trailer.

The force er ikke med Trevorrow: Star Wars-instruktør har forladt projektet

»Jeg er oprigtigt splittet. Hvis du ønsker at gå i biografen helt ren, så skal du helt afgjort undgå den. Men den er god,« skriver Rian Johnson på Twitter.

Instruktøren, som tydeligvis selv glæder sig til at vise filmen frem, har efterfølgende trukket lidt i land igen.

I et nyt tweet skriver han: »GLEM HVAD JEG SAGDE. SE DEN, SE DEN, SE DEN.«

Filmen får premiere i de danske biografer onsdag d. 13. december 2017. Det danske publikum bliver blandt de første, som får mulighed for at se filmen, som først får premiere to dage senere i USA.

Star Wars: "The Last Jedi" er den 8. film i rækken. (Hvis man ikke medregner "Rogue One," der udkom sidste december. Filmen var den første af i alt tre anthology-film, der er enkeltstående historier, der finder sted i Star Wars universet. Et såkaldt "spin-off.")

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Film & TV
Annonce
På den anden side
Annonce
Annonce
Biler
Ærgerlig fejl: Populær opladningshybrid bruger benzinmotoren ved eldrift
I de kolde måneder vil benzinmotoren arbejde, selv om en Kia Niro plug-in hybrid kører på eldrift, fordi den driver varmeapparatet. Importøren arbejder på at løse problemet. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her